ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοκ άουτ ο Σκόκο και από τον δεύτερο τελικό του Libertadores

Argentina's River Plate Ignacio Scocco celebrates scoring against Argentina's Lanus during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Oct. 24, 2017. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's River Plate Ignacio Scocco celebrates scoring against Argentina's Lanus during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Oct. 24, 2017. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Το πάλεψε μέχρι τέλους ο Νάτσο Σκόκο, αλλά στην προπόνηση της Τετάρτης (21/11) δεν έβγαλε το πρόγραμμα, γεγονός που τον αφήνει εκτός και από τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores.

Ο Νάτσο Σκόκο δεν θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Μαρσέλο Γκαγιάρντο για τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores μεταξύ των Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς το Σάββατο (24/11).

Σύμφωνα με αργεντίνικα δημοσίευμα ο πρώην σταρ της ΑΕΚ επιχείρησε να προπονηθεί την Τετάρτη (21/11), όμως δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα.

Έτσι, όπως συνέβη και στο πρώτο ματς ( σ.σ. είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με 2-2), ο Σκόκο θα κάτσει στην κερκίδα και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ροντρίγκο Μόρα από την Ουρουγουάη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ