ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόκα - Ρίβερ: Το πρωτοσέλιδο της Olé χωρίς... πρωτοσέλιδο

Μπόκα - Ρίβερ: Το πρωτοσέλιδο της Olé χωρίς... πρωτοσέλιδο

Η κορυφαία εφημερίδα της Αργεντινής, Olé, ένιωσε ανίκανη να βγάλει πρωτοσέλιδο για τον τελικό του Copa Libertadores ανάμεσα σε Μπόκα και Ρίβερ και το αποτύπωσε με τον πλέον χαρακτηριστικό τύπο στο φύλλο του Σαββάτου!

Σε ρυθμούς Copa Libertadores ζει η Αργεντινή και όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος, καθώς όλα τα βλέμματα στρέφονται στους τελικούς ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο πρώτος διεξάγεται το Σάββατο (10/11, 22:00) στην έδρα των "σενέισες", "Bombonera". Με ενδιαφέρον αναμενόταν η πρώτη σελίδα της κορυφαίας εφημερίδας της "χώρας του τάνγκο".

Η συντακτική ομάδα της Olé, ένιωσε ανίκανη να βγάλει πρωτοσέλιδο για το σπουδαιότερο ματς (σε συλλογικό επίπεδο) στο ποδόσφαιρο της χώρας της Νοτίου Αμερικής και το αποτύπωσε με τον πλέον χαρακτηριστικό τύπο στο φύλλο του Σαββάτου.

Καμία αναφορά σε Μπόκα. Καμία αναφορά σε Ρίβερ. Μόνο ένα ουδέτερο χρυσό χρώμα και φράσεις με μαύρα γράμματα σε λευκό φόντο. Τι αναφέρεται σε αυτές;

"Συγγνώμη. Δεν είμαστε ικανοί να φτιάξουμε αυτήν την πρώτη σελίδα. Αύριο θα πάρουμε ρεβάνς". Πρωτότυπος όσο κι ενδιαφέρων ο τρόπος που θέλησε η Olé ν' αναδείξει τη σημασία του superclasico.

Μπόκα - Ρίβερ: Το πρωτοσέλιδο της Olé χωρίς... πρωτοσέλιδο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ