ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόκα - Ρίβερ: Οριστική αναβολή στον πρώτο τελικό του Copa Libertadores!

Μπόκα - Ρίβερ: Οριστική αναβολή στον πρώτο τελικό του Copa Libertadores!

Αναβλήθηκε ο πρώτος Μπόκα - Ρίβερ τελικός του Copa Libertadores, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών στο Μπουένος Άιρες. Κυριακή στις 21.00 ώρα Ελλάδας ο αγώνας.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες το Σάββατο (10/11) στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, Μπουένος Άιρες κι από νωρίς υπήρχε ανησυχία για τη διεξαγωγή του πρώτου τελικού του Copa Libertadores ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ.

Εντέλει, η Conmebol αποφάσιε την οριστική αναβολή του εξαιτίας του ότι η βροχή πέφτει ασταμάτητα και το γήπεδο είναι σε κακή κατάσταση. Το παιχνίδι πλέον θα γίνει Κυριακή (11/11) στις 21:00.

"Το παιχνίδι αναβάλλεται για την Κυριακή στις 21.00", τόνισε επισήμως η Conmebol, ικανοποιώντας και τις δυο ομάδες, οι οποίες ήταν αντίθετες με τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης σε τόσο άσχημες καιρικές συνθήκες.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως οι παίκτες της Μπόκα ήταν έτοιμοι να ανέβουν στο πούλμαν για να μεταφερθούν στο γήπεδο και τελικά επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, αφού είχαν ενημέρωση πως το ματς όδευε προς αναβολή, κάτι που εντέλει συνέβη.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ