ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόκα - Ρίβερ: Ο Παρέδες πήρε κόκκινη για να δει τον τελικό; Μόνον αυτός ξέρει (VIDEO)

Boca Juniors' Leandro Paredes celebrates after scoring against Tigre during an Argentina's league soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Nov. 10, 2013. Boca Juniors won 2-1. (AP Photo/Eduardo Di Baia)
Boca Juniors' Leandro Paredes celebrates after scoring against Tigre during an Argentina's league soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Nov. 10, 2013. Boca Juniors won 2-1. (AP Photo/Eduardo Di Baia) AP

Ο 24χρονος Αργεντινός μέσος της Ζενίτ, Λεάντρο Παρέδες, αποβλήθηκε στη νίκη επί τη Αχμάτ και στη Ρωσία πιθανολογούν ότι το έκανε για να μπορέσει να δώσει το "παρών" στο "Bombonera" και να παρακολουθήσει τον πρώτο τελικό της αγαπημένης του Μπόκα με τη Ρίβερ. (VIDEO)

Έφυγε το 2015 από την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά όπου κι αν βρίσκεται (Ιταλία, Ρωσία) διαδηλώνει από τους λογαριασμούς του στα social media την αγάπη του τους "σενέισες".

Ο 24χρονος Άργεντινός μέσος της Ζενίτ, Λεάντρο Παρέδες, θα ήθελε σαν "τρελός" να δει τον πρώτο τελικό του Copa Libertadores ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ (10/11, 22:00) στο "Bombonera".

Και μάλλον θα το πετύχει! Δεν θα έχει υποχρεώσεις με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, καθώς αποβλήθηκε κατά την εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Αχμάτ Γκρόζνι για την 13η αγωνιστική της ρωσικής Premier League.

Η δεύτερη κίτρινη του έχει σχολιαστεί αρνητικά στη Ρωσία. Πολλοί θεωρούν ότι αποβλήθηκε σκόπιμα για να μπορεί να ταξιδέψει στην Αργεντινή. Αλήθεια ή ψέμα; Μόνον αυτός γνωρίζει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ