ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόκα - Ρίβερ: Ανησυχία για τη διεξαγωγή του πρώτου τελικού λόγω βροχής! (VIDEO)

Μπόκα - Ρίβερ: Ανησυχία για τη διεξαγωγή του πρώτου τελικού λόγω βροχής! (VIDEO)

Ανησυχία επικρατεί στο Μπουένος Άιρες ενόψει του πρώτου τελικού του Copa Libertadores ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ λόγω κακών καιρικών συνθηκών. (VIDEO)

Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ άσχημες στο Μπουένος Άιρες και υπάρχει ανησυχία για την διεξαγωγή του πρώτου τελικού του Copa Libertadores ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ.

Η βροχή πέφτει ασταμάτητα στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος της αναβολής στη μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δυο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος στον αγωνιστικό χώρο και αναλόγως με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα τις επόμενες ώρες, θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις από τους υπευθύνους ενόψει της μεγάλης μάχης που περιμένει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης.

Στο στρατόπεδο της Μπόκα υποστηρίζουν ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση, όμως αν συνεχίσει να ρίχνει... καρέκλες, ουδείς μπορεί να πει το οτιδήποτε για τη διεξαγωγή του ντέρμπι.

Να τονιστεί πως ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για απόψε στις 22:00 στο "Μπομπονέρα" και η ρεβάνς στις 24 Νοεμβρίου (22:00) στο "Μονουμεντάλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ