COPA LIBERTADORES

Με VAR το Copa Libertadores από το 2019!

Με VAR το Copa Libertadores από το 2019!

To Copa Libertadores 2019 θα αλλάξει. Θα έχει πλέον ένα αγώνα για τον τελικό νικητή, θα είναι μία διοργάνωση που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία VAR από την φάση των νοκ-άουτ και τα κέρδη θα είναι περισσότερα.

To Copa Libertadores 2019 θα είναι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστικό και επικερδές. Θα έχει ένα αγώνα για τον τελικό νικητή και όχι δυο όπως μέχρι τώρα, στα πρότυπα του Champions League. Άλλωστε, με έναν τελικό διεξάγεται ήδη το Copa Sudamericana. Το Σαντιάγκο της Χιλής θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον πρώτο τελικό. Επιπλέον, θα χρησιμοποιεί το VAR από την φάση των νοκ-άουτ.

Αυτή την εβδομάδα, οι ηγέτες των μεγάλων ομάδων της Νότιας Αμερικής συναντήθηκαν στην πόλη Ασουνσιόν που είναι η έδρα της Conmebol, ώστε να βρουν τρόπους να καταστήσουν τη διοργάνωση πιο ελκυστική. Συμφώνησαν σε μια σημαντική αύξηση της αξίας του μεγάλου νικητή στα 11 εκατομμύρια δολάρια. Ο πρόεδρος της Conmebol, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, θεωρεί τις αλλαγές μια μεγάλη ευκαιρία για όλους της Νότιας Αμερικής.

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ