COPA LIBERTADORES

Η Μπόκα τη νίκη, η Ρίβερ την πρόκριση

Players of River Plate celebrate their 0-1 lost against Boca Juniors at the end a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Oct. 22, 2019. River won 2-1 on aggregate and qualified to the final. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Players of River Plate celebrate their 0-1 lost against Boca Juniors at the end a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Oct. 22, 2019. River won 2-1 on aggregate and qualified to the final. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Η Μπόκα επικράτησε με 1-0 επί της Ρίβερ στον δεύτερο ημιτελικό του Copa Libertadores όμως οι "μιλιονάριος" ήταν εκείνοι που πήραν την πρόκριση για τον τελικό μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. (VIDEO)

Ακόμα ένα μεγάλο clasico είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου. Μπόκα και Ρίβερ αναμετρήθηκαν για τον δεύτερο ημιτελικό του Copa Lebertadores με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη και τους φιλοξενούμενους την πρόκριση.

Σε ένα παιχνίδι με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και τη "σενέισες" να πιέζει σε όλη τη διάρκεια του οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντέξουν και να προκριθούν.

Στο 21ο λεπτό η Μπόκα σκόραρε με τέρμα του Σάλβιο το οποίο σωστά ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR αφού ο Μας στο ξεκίνημα της φάσης είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του. Η πίεση των γηπεδούχων έφερε απέδωσε καρπούς στο 80' όταν ο Ουρτάδο σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα εναπομείναντα η Μπόκα πίεσε για το γκολ που θα έφερνε τη σειρά στα ίσα, όμως δεν τα κατάφερε και η Ρίβερ πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση έχοντας σαν όπλο της το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Πλέον η Ρίβερ θα περιμένει το νικητή του άλλου ζευγαριού ανάμεσα στην Γκρέμιο και τη Φλαμένγκο. Στο πρώτο ματς ο Μπρούνο Ενρίκε άνοιξε το σκορ στο 69 για την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο, όμως στο 88ο λεπτό ο Πέπε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και άφησε ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Μαρακανά.

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ