COPA LIBERTADORES

Δολοφονικό μαρκάρισμα στο Μπαρανγκουΐγια - Πλαμέιρας

Δολοφονικό μαρκάρισμα στο Μπαρανγκουΐγια - Πλαμέιρας

Ο Γκουτιέρες της Μπαρανγκουΐγια κέρδισε μία μόνιμη θέση στα βίντεο με τα πιο δολοφονικά μαρκαρίσματα όλων των εποχών με τον Μπρούνο Ενρίκε να είναι τυχερός που δεν χτύπησε πιο σοβαρά. (VIDEO)

Η αλήθεια είναι ότι στα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής έχουμε δει πολλά σκληρά μαρκαρίσματα αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες έχουν ξεφύγει πάνω στην ένταση του αγώνα. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαραγκουΐγια και την Παλμέιρας για το Libertadores.

Μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης σε μία διεκδίκηση της μπάλας ο Ενρίκε (Παλμέιρας) πήγε πρώτος σε αυτή και ο Γκουτιέρες τον χτύπησε με τις τάπες στο στήθος.

Ο παίκτης της Μπαρανγκουΐγια είδε αμέσως την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και έδειχνε να απορεί με την απόφαση. Ωστόσο, μέχρι και οι φίλαθλοι της ομάδας του τραβούσαν τα μαλλιά τους με το μαρκάρισμα που έκανε ο Κολομβιανός.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ενρίκε όχι απλά συνέχισε, αλλά πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της Παλμέιρας (το άλλο ο Μπόρχα) στη νίκη των πράσινων με 3-0.

Δείτε το τρομακτικό μαρκάρισμα του Γκουτιέρες.

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ