ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Libertadores: Οι Μέσι και Κριστιάνο στο "Μπερναμπέου" για το Ρίβερ - Μπόκα

Barcelona's Lionel Messi, center right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, center right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθούν στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για να παρακολουθήσουν το δεύτερο μεγάλο τελικό του Copa Libertadores ανάμεσα στη Ρίβερ και την Μπόκα (9/12, 21:30).

Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς ετοιμάζονται για το δεύτερο μεγάλο τελικό του Copa Libertadores (9/12, 21:30) και στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" αναμένονται δύο ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι θεατές.

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, εξασφάλισε προσκλήσεις μέσω της ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις ζήτησε προσωπικά και τις πήρε από την πρώην του ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του γηπέδου της Μαδρίτης, στο οποίο θα διεξαχθεί το σπουδαίο ματς.

Αμφότεροι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Οι "μπλαουγκράνα" παίζουν το Σάββατο (8/12, 21:45) με την Εσπανιόλ εκτός έδρας στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, ενώ η Γιουβέντους υποδέχεται την Παρασκευή (7/12, 21:30) την Ίντερ στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Serie A.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός βγήκε πέμπτος κι ο Πορτογάλος δεύτερος στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το γαλλικό περιοδικό France Football για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ