ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Libertadores: Ο Ρονάλντο δεν θα κάνει τελικά παρέα στον Μέσι στο Ρίβερ - Μπόκα

Ο Λιονέλ Μέσι θα βρεθεί στο "Σαντάγο Μπερναμπέου" για να δει διά ζώσης το δεύτερο τελικό του Copa Libertadores μεταξύ της Ρίβερ και της Μπόκα, όχι όμως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο δεύτερος μεγάλος τελικός του Copa Libertadores που θα κρίνει το ποια εκ των Ρίβερ ή Μπόκα θα είναι η νέα πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής (2-2 το πρώτο παιχνίδι των ομάδων στο "Μπομπονέρα" που έλαβε χώρα στις 10 Νοεμβρίου) δεν θα προσελκύσει τελικά το σούπερ εμπορικό δίδυμο Μέσι-Ρονάλντο στις εξέδρες αλλά μόνο έναν εξ αυτών.

Αυτός θα είναι ο Αργεντινός (είχε εξασφαλίσει προκλήσεις μέσω της ομοσπονδίας της χώρας του), με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να εμφανίζεται αρχικά διατεθειμένος να δηλώσει "παρών", επιστρέφοντας έτσι για πρώτη φορά στο σπίτι της πρώην ομάδας του μετά τη μεταγραφή του στην Γιουβέντους τον περασμένο Ιούλιο, αλλά τελικά να "κάνει πίσω" τελευταία στιγμή...

"Είναι ακόμα πολύ νωρίς για αυτόν να επιστρέψει στο Μπερναμπέου, με τη σχέση του με την Ρεάλ να έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως από τη μετακόμισή του στην Γιουβέντους.

Κατά τ'άλλα, ο Κριστιάνο θα ήταν χαρούμενος να συμμετέχει στη γιορτή, να αποδεχτεί την πρόσκληση της ισπανικής ομοσπονδίας και να δει το ματς μαζί με τον Μέσι στις εξέδρες, αλλά δυστυχώς, αυτό δεν θα είναι εφικτό αυτή τη φορά", τόνισαν στην μαδριλένικη "As" άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ρονάλντο, προσθέτοντας πως οι πληγές που έχουν ανοίξει μετά την έξοδό του από την Μαδρίτη δεν έχουν ακόμα επουλωθεί...

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός βγήκε πέμπτος κι ο Πορτογάλος δεύτερος στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το γαλλικό περιοδικό France Football για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ