COPA LIBERTADORES

Copa Libertadores: Με πεντάρα στον τελικό η Φλαμένγκο

Willian Arao of Brazil's Flamengo celebrates his side's 3rd goal scored by teammate Gabriel during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match against Brazil's Gremio at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Fabio Motta)
Willian Arao of Brazil's Flamengo celebrates his side's 3rd goal scored by teammate Gabriel during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match against Brazil's Gremio at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Fabio Motta) AP

Η Φλαμένγκο διέλυσε την Γκρέμιο 5-0 και με συνολικό σκορ 6-1 προκρίθηκε στον τελικό του Copa Libertadores. Στο φινάλε της διοργάνωσης οι Βραζιλιάνοι θα συγκρουστούν με την Ρίβερ Πλέιτ.

Κλείδωσε ο τελικός του Copa Libertadores. Η Φλαμένγκο στις 23 Νοεμβρίου θα ταξιδέψει στη Χιλή για να συγκρουστεί με την έτερη φιναλίστ, Ρίβερ Πλέιτ που καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Η ομάδα του πρώην μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Γουίλιαμ Αράο ξεπέρασε στα ημιτελικά το εμπόδιο της συμπατριώτισσας της Γκρέμιο.

Η Φλαμένγκο στο δεύτερο ματς με την Γκρέμιο την διέλυσε με 5-0 και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για το φινάλε της διοργάνωσης. Στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Γκρέμιο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, γεγονός που έδινε το προβάδισμα στην Φλαμένγκο.

H φετινή φιναλίστ του Copa Libertadores προηγήθηκε της Γκρέμιο στο 42' με 1-0 και στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστική. Ο Μπαρμπόσα με δύο τέρματα στο 46' και το 56' έγραψε το 3-0, ο Μάρι στο 67' το 4-0 και στο 71' Κάιο διαμόρφωσε το τελικό 5-0, σφραγίζοντας την πρόκριση.

Υπενθυμίζουμε πως η Ρίβερ για να φτάσει στον τελικό, απέκλεισε στα ημιτελικά την Μπόκα Τζούνιορς. Οι εκατομμυριούχοι νίκησαν στην έδρα τους τη μεγάλη τους αντίπαλο 2-0, οπότε η ήττα στο "Μπομπονέρα" με 1-0 δεν τους εμπόδισε να προκριθούν.

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ