ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: "Μία υπενθύμιση σε όλους, δεν πρόκειται να σταματήσω"

Ο Ρομπέρτ Λεβαντόβσκι παραλαμβάνει το Muller Award
Ο Ρομπέρτ Λεβαντόβσκι παραλαμβάνει το Muller Award PRINT SCREEN

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος επιθετικός για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στα βραβεία του France Football και με ποστ στα social media τόνισε πως η διάκριση αυτή αποδεικνύει ότι όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Ο επί μία οκταετία στράικερ της Μπάγερν και εδώ και μερικούς μήνες της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, πήρε το "Muller Award" για τον κορυφαίο επιθετικό της χρονιάς.

Ο Πολωνός σταρ, που ανταμείφθηκε για την εκπληκτική σεζόν 2021-22 που τον βρήκε να σκοράρει 50 γκολ σε 46 συνολικά συμμετοχές τους με τους Βαυαρούς σε όλες τις διοργανώσεις, τόνισε με ποστ στα social media πως αυτό το βραβείο είναι απόδειξη ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

"Είμαι πολύ περήφανος που έλαβα αυτό αυτό το βραβείο. Ο Γκερντ Μίλερ ήταν και θα είναι πάντα μια μεγάλη έμπνευση για μένα.

Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου. Κανείς δεν χρειάστηκε να με σπρώξει σε αυτό. Αλλά είχα την τύχη να συναντήσω ανθρώπους στην πορεία που με καθοδήγησαν, με συμβούλευσαν και με οδήγησαν στη σωστή κατεύθυνση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους σπουδαίους ανθρώπους από τους προηγούμενους συλλόγους μου. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε μαζί. Θα το θυμάμαι και θα το εκτιμώ πάντα.

Η τωρινή μου ομάδα (Μπαρτσελόνα) είναι εδώ μαζί μου. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την ευκαιρία που μου δώσατε να γράψω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου σύζυγο, την οικογένεια και τους φίλους μου. Σας αγαπώ όλους πολύ και είμαι εδώ χάρη σε εσάς και την υποστήριξή σας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για αυτό το βραβείο. Αποδεικνύει ότι πήγαινα προς τη σωστή κατεύθυνση όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά θέλω να τελειώσω με μια υπενθύμιση σ' όλους… Ακόμα πηγαίνω.

Και προς το παρόν, δεν πρόκειται να σταματήσω".

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ