LA LIGA

Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1: Ισοπαλία από την άσπρη βούλα

Levante's Jorge de Frutos scores his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Levante at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 20, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez)
Levante's Jorge de Frutos scores his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Levante at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 20, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Λεβάντε και Αθλέτικ Μπιλμπάο έμειναν στο 1-1 με τις δύο ομάδες να βρίσκουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με ισάριθμες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λεβάντε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων σε ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει αμφότερες.

Οι Βάσκοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρτί. Ο Ντε Φρούτος έφυγε στην κόντρα μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου, ανατράπηκε από τον Νούνιεθ και σωστά δόθηκε η παράβαση. Ο Μαρτί ήταν εύστοχος και έτσι στο 34' η Λεβάντε άνοιξε το σκορ.

Τόσο στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, όσο και στο ξεκίνημα του δεύτερου η Μπιλμπάο ήταν εκείνη που κυνήγησε την ισοφάριση, όμως οι παίκτες της τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Τελικά οι Βάσκοι χρειάστηκαν και εκείνοι ένα πέναλτι για να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Συγκεκριμένα στο 55' ο Μπερενγκέρ κέρδισε το πέναλτι από τον Βούκσεβιτς και ο Ραούλ Γκαρθια ευστόχησε για το 1-1. Στη συνέχεια του αγώνα και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Λεβάντε: Φερνάντεθ, Σον, Κόκε, Μοράλες, Ντουάρτε, Κλερκ, Ντε Φρούτος, Βούκσεβιτς, Ροτσίνα, Πιερ, Μαρτί

Αθλέτικ: Σιμόν, Κάπα, Νούνιεθ, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγκα, Μπερενγκέρ, Βενσεντόρ, Βέσγκα, Μουνιαΐν, Γουίλιαμς, Ρ. Γκαρθία

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 26/02

Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (34' Μαρτί / 56Ρ. Γκαρθία)

Σάββατο 27.02

15:00 Εϊμπάρ - Ουέσκα

17:15 Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα

19:30 Αλαβές - Οσασούνα

22:00 Χετάφε - Βαλένθια

Κυριακή 28/02

15:00 Θέλτα - Βαγιαδολίδ

17:15 Κάντιθ - Μπέτις

19:30 Γρανάδα - Έλτσε

22:00 Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Δευτέρα 01/03

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Σοθιεδάδ

Photo credits: 2021 AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ