STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Βόλος 0-3: Διπλό στη Βοιωτία και 5η θέση με τριάρα

Λεβαδειακός - Βόλος 0-3: Διπλό στη Βοιωτία και 5η θέση με τριάρα
INTIME SPORTS

Ο Βόλος με τρία γκολ στο δεύτερο 45λεπτο επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 3-0, πήρε το τρίποντο, και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς προσπέρασε τον Άρη.

Ο Βόλος με τρία γκολ στο δεύτερο 45λεπτο από τους Πιρές, Ντέλετιτς και Κούτσια που έκαναν ότι ήθελαν επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 3-0, πήρε το τρίποντο, και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς προσπέρασε τον Άρη.

Οι παίκτες του Μπράτσου ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με την ομάδα του Βέλιτς που έκανε το χειρότερο της παιχνίδι με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο και γνώρισε μια ακόμη ήττα και έμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Λεβαδειακός - Βόλος 0-3: Διπλό στη Βοιωτία και 5η θέση με τριάρα
Τα Expected Goals του Λεβαδειακός - Βόλος SPORT24


Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να έχουν σύνολο δώδεκα τελικές, οκτώ οι γηπεδούχοι, τέσσερις οι φιλοξενούμενοι αλλά μόνο οι τέσσερις εξ αυτών βρήκαν εστία, δύο για κάθε ομάδα χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τους Στογιάνοβιτς και Κλέιμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ. Πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους οι Πιρές, Ντέλετιτς και Κούτσιας που πέτυχαν από ένα γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας ενώ ήταν μέσα σε κάθε καλή ενέργεια της ομάδας του Βόλου.

Πριν ανοίξουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο υπέδειξε αρχικά ο Παπαπέτρου για μαρκάρισμα του Τσιρίνιος από τον Βινίσιους αλλά εν τέλει ο διεθνής διαιτητής με τη χρήση του VAR το πήρε πίσω γιατί δεν υπήρχε παράβαση.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα δύο πρώτα γκολ σε οκτώ λεπτά με τον Πιρές να ανοίγει αρχικά το σκορ στο 61' μετά από ασίστ του Κούτσια. Συγκεκριμένα ο Λεβαδειακός κέρδισε κόρνερ η άμυνα του Βόλου έκλεψε με τον Ντέλετιτς να βγαίνει από τα αριστερά στην επίθεση. Ο έμπειρος εξτρέμ έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Έλληνα φορ ο οποίος γύρισε στον Πιρές δίπλα του και αυτός πλάσαρε τον Στογιάνοβιτς για το 1-0.

Ο Ντέλετιτς στο 69' βρέθηκε στην περιοχή και ύστερα από ωραία σέντρα του Άλχο με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την ομάδα του και ουσιαστικά "κλείδωσε" το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό που στα 45λεπτα του δευτέρου μέρους δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Κλέιμαν.

Το κερασάκι στην "τούρτα" έβαλε ο Κούτσιας στις καθυστερήσεις καθώς αυτός ήταν που έγραψε το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με σουτ μέσα από την περιοχή.

Λεβαδειακός - Βόλος 0-3: Διπλό στη Βοιωτία και 5η θέση με τριάρα
Τα στατιστικά του αγώνα Λεβαδειακός - Βόλος SPORT24


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Τζημόπουλος (64' Νίκας), Μεχία, Βινίσιους, Νταμπό, Βήχος, Βρακάς, Γερεμέγεφ (64' Σαβιέρ), Παναγιώτου, Λούα Λούα (57' Σαχπεκίδης).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (90+2' Τάχατος), Τσιρίνος (80' Καρτάλης), Ντέλετιτς (88' Πίρινεν), Κούτσιας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ