ΟΦΗ

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 2-1

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 2-1
λεβαδειακος ΟΦΗ

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές φάσεις και όμορφα γκολ

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και μάλιστα πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους στο 64'.
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν πετύχει από ένα γκολ με τους Ζησόπουλο και Ταραλίδη να σκοράρουν με εντυπωσιακό τρόπο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Εμεράν (46' Τριποτσέρης), Μασάδο, Καψής, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Μπασαλά, Κιάσσος (88' Γκεοργκίεφ), Ντιμπαλά (78' Μοντόγια), Ανδράλας, Μπούσι.
ΟΦΗ (Παύλος Αδάμος): Μάλαρτζ, Μπαρκαουάν, Ισά, Κουνενάκης, Γκέρμπερ, Σταυρακάκης, Σφακιανάκης (76' Δημούτσος), Ταραλίδης, Σίμιτς (67' Ερέρα), Πόποβιτς, Ν'Ντόι.
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας).
Βοηθοί: Σταματόγλου (Καβάλας), Γκάγκας (Λάρισας).
Κίτρινες κάρτες: Μασάδο, Μπούσι / Ταραλίδης, Μπαρκαουάν, Ισά, Ν'Ντόι, Σίμιτς, Κουνενάκης.
Με μια ματιά
Ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 6' ο Κιάσσος εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Ζησόπουλος έκανε το κοντρόλ με το στήθος και έπιασε εξαιρετικό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο... παραθυράκι του Μάλαρτζ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα, όμως ο ΟΦΗ απάντησε άμεσα, καθώς στο 23' ο Ταραλίδης ισοφάρισε με ένα ακόμη πιο όμορφο γκολ, πιάνοντας ένα σουτ-κεραυνό έξω από την περιοχή στην κίνηση έπειτα από την μπαλιά του Μπαρκαουάν.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό με πολλές φάσεις. Στις πιο σημαντικές από αυτές ο Μπούσι απείλησε δύο φορές με κεφαλιές την εστία του Μάλαρτζ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ στο 30' και 41', ο Ντιμπαλά ένα λεπτό νωρίτερα είχε βγει τετ-α-τετ με τον γκολκίπρ του ΟΦΗ, όμως ο Πολωνός τον νίκησε, ενώ στο 42' ο Ν'Ντόι βρέθηκε σε καλή θέση για τους φιλοξενούμενους, αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό και μπλόκαρε ο Μπλάζιτς.

Και στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά η ομάδα της Λιβαδειάς, στο 46' ο Κιάσσος έκανε το κόρνερ και ο Μασάδο έπιασε την κεφαλιά, λίγο άουτ η μπάλα, ενώ στο 48' σέντρα και πάλι από τον Κιάσσο ο Μπούσι όμως αιφνινδιάστηκε και τον πρόλαβε ο Μάλαρτζ.

Ο Κώστας Κιάσσος στο 64' επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική εμφάνισή του με ένα γκολ, καθώς έφτασε η μπάλα σε αυτόν λίγο έξω από την περιοχή, έξκανε το κοντρόλ και το σουτ στέλνοντάς την στα δίχτυα και έδωσε έτσι εκ νέου το προβάδισμα στον Λεβαδειακό.

Όσο ο χρόνος κυλλούσε ο ΟΦΗ πίεζε και έκλεισε τον Λεβαδειακό στα καρέ του στα τελευταία λεπτά, όμωε δεν κατάφερε να σπάσει την άμυνά του και έτσι έφυγε ηττημένος από την Λιβαδειά.
Συνέντευξη Τύπου
Μόμτσιλο Βούκοτιτς: " Είναι σημαντική η νίκη μας. Την χρειαζόμασταν πάρα πολύ, ειδικά την δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι επίσης σημαντική επειδή προερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα και γιατί ήμασταν αναγκασμένοι να παίξουμε με απουσίες σήμερα, αλλά και γιατί είχαμε στην πλάτη μας και τα 120 λεπτά του αγώνα της Κέρκυρας, μαζί με την απογοήτευση από τον αποκλεισμό.

Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω παίκτες που είχαν πολλές μέρες να προπονηθούν και τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ και στα ενενήντα λεπτά. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του γιατί δεν είναι και πολλοί αυτοί που έρχονται. Σήμερα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στην έδρα μας. Σημαντικό είναι ότι βάλαμε δύο γκολ, επειδή έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Το ότι αντιδράσαμε τόσο σύντομα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σημαίνει ότι έχουμε δυνάμεις. Έχουμε πέντε ματς μέχρι το τέλος του πρωτου γύρου, όλα είναι πολύ δύσκολα και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε



".

Παύλος Αδάμος: " Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό και η νίκη ήταν δίκαιη. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε εμένα διότι πίστεψα πως αλλάζοντας κάποια πράγματα στην τακτική και βάζοντας περισσότερους παίκτες στο κέντρο θεώρησα ότι θα έχουμε υπεραριθμία εκεί.

Πράγματι είχαμε, αλλά δεν την εκεμεταλλευτήκαμε ποτέ, με αποτέλεσμα ούτε στο πνεύμα του αγώνα να μπούμε, παρά μόνο στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνoυ. Αλλά ούτε και να απειλήσουμε την άμυνα του Λεβαδειακού. Θα μπορούσαμε όντως να έχουμε, αλλά παρουσιάσαμε κάποιες αδράνειες, κάναμε λάθη. Ο Λεβαδειακός ήταν πιο παθιασμένος και βγαίναμε πάντα δεύτεροι στην μπάλα.

Η κατάσταση ήταν και παραμένει δύσκολη, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας



".
Όλα τα λεφτά...
Τα εξαιρετικά τέρματα των Ζησόπουλου και Ταραλίδη, και φυσικά ο Κιάσσος που ήταν ο καλύτερος του αγώνα.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα κακό για να ξεχάσουμε από αυτό το ματς, το οποίο ήταν από τα καλύτερα φέτος στο πρωτάθλημα.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
5' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Ταραλίδης
6' Γκολ Λεβαδειακός Ζησόπουλος
Φάουλ από τον Κιάσσο, εξαιρετικό σουτ του Ζησόπουλου δεν αφήνει περιθώρια στον Μάλαρτζ
15' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Μπαρκαουάν
23' Γκολ ΟΦΗ Ταραλίδης
Σουτ στην κίνηση από τον Ταραλίδη έξω από την περιοχή έπειτα από την μπαλιά του Μπαρκαουάν, με πολύ δύναμη η μπάλα στα δίχτυα του Μπλάζιτς
30' Ευκαιρία Λεβαδειακός Μπούσι
Ο Αλμπάν Μπούσι έχασε την ευκαιρία να δώσει και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του, καθώς μετά την κεφαλιά του η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ
40' Ευκαιρία Λεβαδειακός Ντιμπαλά
Ο Ντιμπαλά βγήκε τετ-α-τετ με τον Μάλαρτζ, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ του ΟΦΗ
41' Ευκαιρία Λεβαδειακός Μπούσι
Ο Μπούσι έγινε και πάλι επικίνδυνος, εκ νέου με κεφαλιά από την σέντρα του Εμεράν, με την μπαλά να πέρνει περίεργη τροχιά και να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
42' Ευκαιρία ΟΦΗ Ν'Ντόι
Ο Νταμιέν Ν'Ντόι βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το πλασέ του ήταν χλιαρό και μπλόκαρε ο Μπλάζιτς
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Τριποτσέρης αντί Εμεράν
46' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Ισά
54' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Ν'Ντόι
62' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μασάδο
63' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Σίμιτς
64' Γκολ Λεβαδειακός Κιάσσος
Η μπάλα έφτασε στον Κιάσσο έξω από την περιοχή έκανε το κοντρόλ και έπιασε όμορφο σουτ δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους
67' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ερέρα αντί Σίμιτς
72' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μπούσι
76' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Δημούτσος αντί Σφακιανάκη
77' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Κουνενάκης
78' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Μοντόγια αντί Ντιμπαλά
88' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Γκεοργκίεφ αντί Κιάσσου
89' Ευκαιρία Λεβαδειακός Μπούσι
Ο ΟΦΗ πιέζει, αλλά ο Λεβαδειακός έχασε ευκαρία με τον Μπούσι να κάνει το σουτ και τον Μάλαρτζ να αποκρούει
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων
94' Λήξη αγώνα

















TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ