ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο φινάλε για την επιστροφή στην Super League Interwetten

Οι οπαδοί του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία | 15 Μαΐου 2022
Οι οπαδοί του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία | 15 Μαΐου 2022 INTIME

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου επικρατώντας 1-0 και στον δεύτερο αγώνα μπαράζ επί της Βέροιας, με το φινάλε να βρίσκει τους παίκτες του να πανηγυρίζουν έξαλλα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την Super League Interwetten (τελευταία του συμμετοχή τη σεζόν 2018-19), ο Λεβαδειακός δηλώνει ξανά "παρών" και μάλιστα το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Στα μπαράζ για την απευθείας άνοδο βρήκε απέναντί του την Βέροια, με την ομάδα της Βοιωτίας να επικρατεί με 1-0 εκτός έδρας πριν από επτά ημέρες και να ολοκληρώνει την αποστολή της το απόγευμα της Κυριακής (15/5) νικώντας με το ίδιο σκορ και στο σπίτι της.

Το νικητήριο γκολ άργησε να έρθει ήταν όμως γλυκό, με τον Μπαρμπόσα να βρίσκει δίχτυα στο 90+4' και να δίνει το έναυσμα για έντονους πανηγυρισμούς.

Αυτοί μάλιστα κορυφώθηκαν λίγα λεπτά αργότερα (δέκα ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων) όταν και ακούστηκε το τελευταίο τριπλό σφύριγμα του διαιτητή, με τους παίκτες των πρασίνων να γίνονται ένα κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίζουν έξαλλα, μαζί με τον κόσμο τους στις εξέδρες που έζησε και αυτός με ιδιαίτερο τρόπο τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ SUPER LEAGUE 2 ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ