STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1: Ο Κιάρτανσον στέρησε από τους Βοιωτούς πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της σωτηρίας

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OUT /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OUT / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με τον Βινίσιους στο 70', όμως ο Κιάρτανσον ισοφάρισε στο 81' για τον Ατρόμητο, ο οποίος στέρησε με αυτό το αποτέλεσμα (1-1) ένα πολύτιμο τρίποντο από τους Βοιωτούς στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1.

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1: Ο Κιάρτανσον στέρησε από τους Βοιωτούς πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της σωτηρίας

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν τις περισσότερες τελικές, πήραν το προβάδισμα στο 70' με τον Βινίσιους. Ωστόσο, ο Κιάρτανσον ισοφάρισε στο 81'.

Κάπως έτσι, οι Βοιωτοί έφτασαν τους 19 πόντους και συνεχίζουν τη μάχη για την παραμονή τους. Από την άλλη ο Ατρόμητος παραμένει στην κορυφή των playouts με 33 βαθμούς, εντελώς ασφαλής.

Το ματς

Ο ισχυρός άνεμος στη Βοιωτία δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, των φιλοξενούμενων στο πρώτο, των γηπεδούχων στο δεύτερο. Ο Λεβαδειακός από τα πρώτα λεπτά ήθελε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κυκλοφορήσει την μπάλα. Όμως δυσκολευόταν να γίνει απειλητικός, με τον Ατρόμητο να ψάχνει την στιγμή του στην κόντρα. Στο 18' είχε την πρώτη και μοναδική του τελική στο α' μέρος με τον Έντερ.

Ο Λεβαδειακός είχε την καλύτερή του στιγμή στο 33'. Ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ δεξιά μέσα στην περιοχή, με τον Γιαννιώτη να υψώνει τα χέρια του και να διώχνει σε κόρνερ. Οι Βοιωτοί επιχείρησαν να ανεβάσουν τον ρυθμό τους προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα στο 52ο λεπτό ο Λεβαδειακός είχε και δοκάρι με το σουτ του Γερεμέγεβ με το αριστερό. Στη συνέχεια οι δύο τελικές του Έντερ δεν ήταν ικανές να απειλήσουν την εστία του Γκροφ.

Στο 68' ο Γερεμέγεβ είχε ακόμα μία τελική, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ έπειτα από την κεφαλιά του. Δύο λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βινίσιους πήρε την την κεφαλιά. Γερεμέγεβ και Λιάγας έκαναν κίνηση, μπερδεύοντας Γιαννιώτη και αμυντικούς, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Αμέσως μετά το γκολ του Λεβαδειακού ο Ατρόμητος πήρε στα χέρια του την κατάσταση. Είχε την κατοχή της μπάλας, προειδοποίησε στο 77' με τον Μαυρομμάτη που αστόχησε από κοντά, αλλά στο 81ο λεπτό οι Περιστερίωτες έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Ροτάριου από τα δεξιά γέμισε στο δεύτερο δοκάρι. Ο Ρομπάιγ πήρε την κεφαλιά τροφοδοτώντας τον Κιάρτανσον που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο ρυθμός ανέβηκε στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να υπάρχουν φάσεις. Ο Γιαννιώτης απομάκρυνε την προσπάθεια του Σακό στο 90+6' και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1: Ο Κιάρτανσον στέρησε από τους Βοιωτούς πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της σωτηρίας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγας, Παναγιώτου (46' Γερεμέγεβ), Παζ, Χαμόντ (46' Νταμπό), Νίκας, Μεχία (84' Μπελμόντε), Γιαννιώτας (61' Σακό), Σαχπεκίδης (77' Βρακάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Φρινγιόνσον (69' Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ (77' Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (82' Τζοβάρας), Κλωναρίδης (46' Ροτάριου), Τζαβίδας (69' Κωτσόπουλος)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ