SUPER LEAGUE 2

Λεβαδειακός - Αιγάλεω 1-0: Με buzzer-beater του Δούμτσιου πάτησε στην κορυφή

Ο Δούμτσιος πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Λεβαδειακού
Ο Δούμτσιος πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Λεβαδειακού INTIME

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω στο 90+5' χάρη στο γκολ του Δούμτσιου και πάτησε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της Super League 2.

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω για την 7η αγωνιστική της Super League 2. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 90+5' με τον Δούμτσιο και πάτησαν στην κορυφή του δεύτερου ομίλου με 14 πόντους.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, όμως γρήγορα το Αιγάλεω ανέβηκε και προσπάθησε να γίνει απειλητικό.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με απρόοπτο. Στο 56ο λεπτό το ρεύμα κατά τη διάρκεια του αγώνα έπεσε προκαλώντας διακοπή. Μετά από ώρα οι δύο ομάδες επέστρεψαν. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση έκαναν βαρύ τον αγωνιστικό χώρο.

Παρόλ' αυτά στο 90+5' οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Βήχος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Δούμτσιος άνοιξε με κεφαλιά το σκορ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Βήχος, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Νίλι, Μεχία, Μουτίνιο, Χάμοντ, Πολέτο, Δούμτσιος.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Παπανικόλας, Βλάχος, Αναστασίου, Παναγιώτου, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης, Τριμμάτης, Αρναρέλλης

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία των δύο ομίλων:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ