EURO 2020

Λεβ: "Το παιχνίδι με την Αγγλία θα είναι εντελώς διαφορετικό"

Ο Γιόαχιμ Λεβ χαμογελάει στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ουγγαρία στο Μόναχο για το Euro 2020.
Ο Γιόαχιμ Λεβ χαμογελάει στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ουγγαρία στο Μόναχο © 2021 SKAI PFAFFENBACH / POOL VIA AP

Ο Γιόαχιμ Λεβ τόνισε πως η εθνική Γερμανίας καλείται να βελτιωθεί, όμως υπογράμμισε ότι το ματς κόντρα στους Άγγλους θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό απέναντι στην Ουγγαρία.

Η Γερμανία ίδρωσε, αλλά εν τέλη με ήρωα τον Γκορέτσκα στο 84ο λεπτό ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ουγγαρία και πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16 του Euro 2020, εκεί όπου την Τρίτη (29/6, 22:00) την περιμένει η Αγγλία.

Ο Γιόαχιμ Λεβ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ερωτήθη, για το αν ανησυχεί ενόψει του αγώνα κόντρα στα τρία λιοντάρια, ειδικά μετά την εικόνα απέναντι στην Ουγγαρία.

"Δεν ανησυχώ, είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Ουγγαρία πάρκαρε το λεωφορείο. Το παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς" απάντησε ο προπονητής της Γερμανίας.

Στη συνέχεια εξήγησε την απάντησή του, τονίζοντας βέβαια πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση: "Παίζουν εντός έδρας, θέλουν να επιτεθούν, θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, πολύ πιο ανοιχτό από σήμερα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα, το γνωρίζουμε, πρέπει να προσέχουμε, ειδικά στα σημένα. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Χρειάζεται να βελτιώθουμε, ενόψει του αγώνα κόντρα στην Αγγλία".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ