PREMIER LEAGUE

Λέστερ: Ζήτησε συγγνώμη από την Τσέλσι για την ασέβεια του Αμαρτέι

Leicester's Daniel Amartey runs during the English League Cup 3rd round soccer match between Leicester City and Arsenal at the King Power Stadium in Leicester, England, Wednesday, Sept. 23, 2020. (AP Photo/Rui Vieira, Pool)
Leicester's Daniel Amartey runs during the English League Cup 3rd round soccer match between Leicester City and Arsenal at the King Power Stadium in Leicester, England, Wednesday, Sept. 23, 2020. (AP Photo/Rui Vieira, Pool) @ 2020 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντάνιελ Αμαρτέι έδειξε ασέβεια απέναντι στην Τσέλσι πετώντας επιδεικτικά στο πάτωμα ένα λαβαράκι της πάνω στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του FA Cup, με την επίσημη Λέστερ να επικοινωνεί με τους Λονδρέζους για να απολογηθεί.

Η 15η Μαΐου θα καταγραφεί στην ιστορία ως ημερομηνία χαράς και ευτυχίας για τους κατοίκους της πόλης του Λέστερ, με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να υποτάσσει με 1-0 την πανίσχυρη Λέστερ στο "Γουέμπλεϊ" και να κατακτά το πρώτο FA Cup στην ιστορία της, πέντε χρόνια μετά από το παρθενικό της πρωτάθλημα.

Το φινάλε του τελικού βρήκε παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοικούντες και οπαδούς του συλλόγου να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά και να ρουφούν σταλιά-σταλιά το νέκταρ της ανείπωτης ευτυχίας, ωστόσο υπήρχε ένα περιστατικό στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα όπου η κατάσταση "ξέφυγε".

Αυτό είχε ως πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Αμαρτέι, με τον 26χρονο Γκανέζο αμυντικό να ρίχνει επιδεικτικά στο πάτωμα των αποδυτηρίων της Λέστερ ένα λαβαράκι της Τσέλσι, με το συγκεκριμένη ενέργεια να δημοσιεύεται μάλιστα στα social media μέσω του προσωπικού λογαριασμού του Γουέσλι Φοφανά στο Instagram.

Επειδή όμως στην ποδοσφαιρική Αγγλία υπάρχει σεβασμός προς τον αντίπαλο και προς το άθλημα πάνω απ'όλα, η Λέστερ δεν θέλησε ούτε να υποβαθμίσει το περιστατικό ούτε να υποκριθεί ότι δεν συνέβη.

Τουναντίον, όπως αναφέρει το "Sky Sports News", υπήρχε άμεση κινητοποίηση, με ανθρώπους των αλεπούδων να επικοινωνούν άμεσα με την Τσέλσι και να ζητούν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους παίκτη τους.

Απολογία που έγινε αποδεκτή από τους Λονδρέζους, που από την πλευρά τους ελπίζουν να πάρουν ρεβάνς το βράδυ της Τρίτης (19/5) όταν θα υποδεχτούν την νέα κάτοχο του Κυπέλλου Αγγλίας στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στον τελικό πρωταθλήματος των δύο ομάδων στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα που δίνει το εισιτήριο για το νέο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Rui Vieira/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΕΣΤΕΡ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ