PREMIER LEAGUE

Λέστερ - Λιντς 1-0: Ο Μπαρνς βύθισε και άλλο τα παγώνια στο ντεμπούτο του Μαρτς

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς πανηγυρίζει γκολ της Λέστερ κόντρα στην Ράντερς στο Europa League | 17 Φεβρουαρίου 2022
Ο Χάρβεϊ Μπαρνς πανηγυρίζει γκολ της Λέστερ κόντρα στην Ράντερς στο Europa League | 17 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η αλλαγή προπονητή (Μαρτς αντί Μπιέλσα) δεν έφερε τον επιθυμητό αέρα αλλαγής στην Λιντς, με την Λέστερ να είναι άκρως αποτελεσματική και να επικρατεί με 1-0 στο "King Power Stadium" για να κρατήσει τα παγώνια κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποτέλεσε παρελθόν για την Λιντς μετά τις δύο συντριβές από Λίβερπουλ (0-6 εντός) και Τότεναμ (0-4 εντός) μέσα σε λίγες ημέρες όμως ούτε ο διάδοχός του, Τζέσι Μαρτς, μπόρεσε να φέρει χαμόγελα στους οπαδούς των παγωνιών στο ντεμπούτο του στον πάγκο.

Και αυτό γιατί η Λέστερ επικράτησε 1-0 στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων το απόγευμα του Σαββάτου (5/3) και πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη της (μετά το 2-0 στην έδρα της Μπέρνλι), υποχρεώνοντας τους whites στην πέμπτη σερί ήττα τους και έκτη στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος, που τους κρατάει μία ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως οι αλεπούδες δεν ήταν απλά... πονηρές αλλά και κυνικές, αφού αν και δεν ήταν σε καμία περίπτωση καλύτερες των αντιπάλων τους, μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο στη μοναδική μεγάλη φάση που δημιούργησαν σε όλο το παιχνίδι.

Αυτή ήταν προϊόν ταλέντου και ατομικής ποιότητας, με τον Μπαρνς να συνδυάζεται άψογα με τον Ιχεανάτσο στο 67ο λεπτό και να νικάει με πανέμορφο διαγώνιο πλασέ εντός περιοχής τον Μεσλιέ γράφοντας το 1-0.

Αποτέλεσμα που έμελε να μείνει ως το φινάλε υπέρ της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, με την Λιντς να βλέπει την υπεροχή της στο δεύτερο μέρος πριν από το γκολ (οκτώ τελικές) να μην καρποφορεί και να μην απειλεί στη συνέχεια, για να παραμείνει έτσι εγκλωβισμένη στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας δέκα στροφές πριν το φινάλε της φετινής Premier League.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Τσουντούρι (61' Λούκμαν), Αμαρτέι, Σογιουντσού, Τόμας, Τίλεμανς, Εντίντι (76' Μεντί), Ντούσμπερι-Χολ, Ολμπράιτον, Βάρντι (61' Ιχεανάτσο), Μπαρνς

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Ντάλας, Έιλινγκ, Στράουκ, Φίρπο, Κοχ, Ραφίνια, Κλιτς (70' Φόρσοου), Ροντρίγκο (64' Γκέλχαρντ), Χάρισον (76' Ρόμπερτς), Τζέιμς

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Premier League:

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΕΣΤΕΡ ΛΙΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ