PREMIER LEAGUE

Λέστερ: Δικός της ο Φοφανά με 40 εκατ.ευρώ

O Γουέσλεϊ Φοφανά κατά τη διάρκεια αγώνα της Σεντ Ετιέν στο Europa League
O Γουέσλεϊ Φοφανά κατά τη διάρκεια αγώνα της Σεντ Ετιέν στο Europa League AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Παίκτης της Λέστερ είναι πλέον ο Γουέσλεϊ Φοφανά, με την Σεντ Ετιέν να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως έκανε αποδεκτή μία άκρως ικανοποιητική πρόταση της ομάδας της Premier League για την παραχώρηση του 19χρονου Γάλλου στόπερ.

Η Σεντ Ετιέν έπαιξε σκληρό μπρα ντε φερ με την Λέστερ όσον αφορά στον Γουέσλεϊ Φοφανά, όμως το φινάλε βρήκε τους Άγγλους να αποδεικνύονται ανθεκτικοί και να κερδίζουν τη μάχη. Απόδειξη η ανακοίνωση στην οποία προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο γαλλικός σύλλογος, με την οποία γνωστοποίησε πως έκανε αποδεκτή την πρόταση των αλεπούδων για τον παίκτη.

"Το ποσό που μας προσφέρθηκε είναι το μεγαλύτερο που έχει πάρει ποτέ ο σύλλογος μέσω πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή και η απόφαση να πουληθεί, πάρθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους .

Η Σεντ Ετιέν αποδέχτηκε την εξαιρετική πρόταση της Λέστερ, ειδικά βάσει των αβέβαιων οικονομικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από την κρίση στην υγεία", ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι στεφανουά.

Όσον αφορά στις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, τα αγγλικά και τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έκλεισε τελικά το deal συμφωνώνοντας να δώσει το ποσό των 40.000.000 ευρώ στην Σεντ Ετιέν, με τα 5.000.000 εξ αυτών να είναι με τη μορφή μπόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ