CONFERENCE LEAGUE

Λέστερ - Αϊντχόφεν 0-0: Ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Ολλανδία

Ο Μαρκ Ολμπράιτον της Λέστερ μονομαχεί με τον Κόντι Χάκπο της Αϊντχόφεν για τα προημιτελικά του Europa Conference League 2021-2022 στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ", Λέστερ | Πέμπτη 7 Απριλίου 2022
Ο Μαρκ Ολμπράιτον της Λέστερ μονομαχεί με τον Κόντι Χάκπο της Αϊντχόφεν για τα προημιτελικά του Europa Conference League 2021-2022 στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ", Λέστερ | Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Λέστερ και Αϊντχόφεν "κόλλησαν" στο μηδέν στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ" και θα λύσουν τις διαφορές τους στην Ολλανδία για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η Λέστερ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με αντίπαλο την Αϊντχόφεν για τα προημιτελικά του Europa Conference League, έπειτα από ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και συγκινήσεις, με συνέπεια οι ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι στην Ολλανδία σε μία εβδομάδα.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αν και είχε ρυθμό και κάποιες καλές στιγμές. Μόλις στο 2' καταγράφηκε μία από αυτές, όταν ο Μάριο Γκέτσε έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, αλλά ο Κάσπερ Σμάιχελ του έκλεισε το οπτικό πεδίο.

Αυτή ήταν και η μοναδική εύστοχη προσπάθεια των Ολλανδών, που στη συνέχεια δεν είχαν να επιδείξουν πολλά πράγματα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Ιβόν Εμβογκό με τους Τιμοτί Καστάνιε και Τζέιμς Μάντισον, όμως η καλύτερη στιγμή τους ήρθε με τον Κελέσι Ιχεανάτσο, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ από καλή θέση.

Στο τέλος του 1ου μέρους, ο Χάρβεϊ Μπαρνς είχε δοκάρι και θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη ροή του αγώνα, όμως τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν μέχρι τέλους.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα (67' Τζάστιν), Φοφανά, Έβανς, Καστάνιε, Μάντισον, Τίλεμανς, Ντιούσμπερι Χολ, Ολμπράιτον (81' Ντάκα), Ιχεανάτσο (67' Λούκμαν), Μπαρνς

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ: Εμβογκό, Ζούνιορ (90+2' Τέζε), Ραμάλιο, Μποσκαλί, Μαξ, Σανγκαρέ, Γκέτσε, Φέερμαν, Μαντουέκε (82' Μπρούμα), Ζάχαβι (69' Ντόαν), Χάκπο (90+1' Φαν Χίνκελ)

Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών

Το πρόγραμμα των δεύτερων προημιτελικών

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΣΤΕΡ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ