ΛΕΣΤΕΡ

Η Λέστερ θυμήθηκε τον Ζαγοράκη ενόψει ΑΕΚ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τη φανέλα της Λέστερ σε φιλικό με την ΑΕΚ
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σε φιλικό ΑΕΚ - Λέστερ EUROKINISSI

Η Λέστερ έκανε αφιέρωμα στον Θοδωρή Ζαγοράκη ενόψει του αγώνα της με την ΑΕΚ (29/10, 19:55), με τον παλαίμαχο μεσοεπιθετικό να έχει αγωνιστεί με τις "Αλεπούδες" για δύο χρόνια και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται το απόγευμα της Πέμπτης (29/10, 19:55) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι "Αλεπούδες", οι οποίες βρίσκονται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, δημοσίευσαν το μεσημέρι της Τετάρτης (28/10) ένα αφιέρωμα για τον παλαίμαχο και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη, κάνοντας εκτενή αναφορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ένωση, οι Άγγλοι θυμήθηκαν το πέρασμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού από τη Λέστερ, με τον 49χρονο να αποτελεί στην ουσία τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους δύο συλλόγους, καθώς μετά τις Αλεπούδες αγωνίστηκε με τους Κιτρινόμαυρους μέχρι το 2004.

Αφιέρωμα της Λέστερ στον Θοδωρή Ζαγοράκη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για το Europa League
Αφιέρωμα της Λέστερ στον Ζαγοράκη

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης υπέγραψε με την ομάδα του Μάρτιν Ονίλ το 1998 και έπαιξε με τη Λέστερ μέχρι το 2000, όπου και επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Με τον αγγλικό σύλλογο μετράει 59 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει 3 γκολ και σημείωσε 1 ασίστ. Μάλιστα, το 2000 κατέκτησε το Λιγκ Καπ Αγγλίας, αν και δεν αγωνίστηκε στον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΕΣΤΕΡ ΑΕΚ EUROPA LEAGUE PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ