ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Λεονάρντο: "Η Ρεάλ πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται έτσι με τον Εμπαπέ, είναι έλλειψη σεβασμού στην Παρί"

Ο Λεονάρντο, αθλητικός διευθυντής της Παρί
Ο Λεονάρντο, αθλητικός διευθυντής της Παρί © 2021 MATHIEU CUGNOT / AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, σε συνέντευξή του στη γαλλική "L' Equipe" κατηγόρησε τη Ρεάλ για έλλειψη σεβασμού στην υπόθεση του Εμπαπέ, καλώντας την να το σταματήσει.

Ο Λεονάρντο παραχώρησε συνέντευξη στη "L' Equipe" στην οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα του Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος άσκησε επίθεση στη Ρεάλ Μαδρίτης για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της μεταγραφής του Γάλλου σούπερ σταρ στους μερένγκες, κατηγορώντας τους για ασέβεια.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και ότι στην Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στο ρόστερ και μετά την ολοκλήρωση του ισχύοντος συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεονάρντο: "Διήρκησε για δύο χρόνια. Το μεταγραφικό παζάρι τελείωσε, η Ρεάλ πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται έτσι. Πρέπει να σταματήσουν. Ο Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί και ο σύλλογος θέλει να τον κρατήσει. Είναι έλλειψη σεβασμού στην Παρί αυτό που γίνεται".

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπαπέ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο RMC, ανέφερε ότι είχε εκφράσει τις προθέσεις του να αποχωρήσει από την Παρί στα τέλη του Ιουλίου του περασμένου καλοκαιριού, προκειμένου να έχουν το χρόνο να βρουν τον αντικαταστάτη του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LIGUE 1 LA LIGA ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ