ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Λεονάρντο: "Δεν μου είπαν ότι για να ανανεώσει ο Εμπαπέ ήταν προϋπόθεση να φύγω"

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, με τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, με τον Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 MICHEL EULER / AP IMAGES

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, σχολίασε στην Equipe τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να ευθύνεται για την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Ο πρώτος που αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν, εν μέσω των αλλαγών, είναι ο Λεονάρντο. Ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων είδε τον Λουίς Κάμπος, που ανέλαβε πρόσφατα χρέη αθλητικού συμβούλου να τον αντικαθιστά.

Μιλώντας στην Equipe, ο 52χρονος, αναφέρθηκε στη διακριτική αποχώρησή του, αλλά και τα σενάρια που ήθελαν τον Κιλιάν Εμπαπέ να ζητά από τη διοίκηση να τον διώξει προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

"Κάποια πράγματα που λέγονται εσωτερικά πρέπει να παραμείνουν εσωτερικά. Όταν θέλεις να αποχωρήσεις, δεν υπάρχει σωστός τρόπος να πεις ότι τελείωσε.

Μιλήσαμε με τον σύλλογο. Ίσως είναι και η νοοτροπία μου, αλλά πάντα μου φαινόταν λίγο αξιολύπητο να λέω "ευχαριστώ πολύ, αντίο". Δεν ήταν σημαντικό να εκδώσω ένα δελτίο Τύπου. Με την Παρί με συνδέει ένα πολύ δυνατό συναίσθημα. Φεύγω με χωρίς καμία πικρία. Ειλικρινά, καθόλου. Ευχαριστώ το Κατάρ και το Παρίσι που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Όλα θα μπορούσαν να είχαν γίνει καλύτερα, πάντα μπορεί", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τον Εμπαπέ:

"Όχι, δεν μου είπαν ότι για να ανανεώσει ήταν προϋπόθεση να φύγω. Αλλά δεν θέλω να μπω και σε αυτά τα πράγματα. Και το γεγονός ότι κράτησα έναν παίκτη αυτού του επιπέδου, Γάλλο και Παριζιάνο, είναι σημαντικό για την Παρί και το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ