ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λενγκλέ: "Το γέλιο μου με τον Λεβαντόβσκι δεν αντικατοπτρίζει το συναίσθημά μου για το αποτέλεσμα"

Ο Κλεμάν Λενγκλέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Κλεμάν Λενγκλέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Κλεμάν Λενγκλέ έκανε μια ανάρτηση με την οποία θέλησε να απολογηθεί στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα για τα γέλια που είχε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αμέσως μετά την ήττα των μπλαουγκράνα από την Μπάγερν με 3-0.

Ο Κλεμάν Λενγκλέ βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της Μπαρτσελόνα αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπάγερν, στην οποία οι μπλαουγκράνα γνώρισαν την ήττα με 3-0 και έμειναν εκτός νοκ-άουτ μετά από 20 χρόνια.

Ο Γάλλος στόπερ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό να γελάει μαζί με τον Λεβαντόβσκι, προκαλώντας τον εκνευρισμό των φίλων των Καταλανών. Ο ίδιος πάντως φρόντισε με ανάρτησή του να απολογηθεί στους φίλους της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι και ο ίδιος στενοχωρήθηκε που η ομάδα του δεν συνεχίζει στο Champions League.

Η επίμαχη φωτογραφία για την οποία οι φίλοι της Μπαρτσελόνα εκνευρίστηκαν με τον Λενγκλέ:

Ο Κλεμάν Λενγκλέ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι
Ο Κλεμάν Λενγκλέ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES


"Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Πρώτα απ 'όλα, εκφράζω τη θλίψη μου για το χθεσινό αποτέλεσμα, αυτός ο σύλλογος αξίζει μόνο το καλύτερο και δεν μπορέσαμε να το εκπληρώσουμε. Το δεύτερο είναι να εξηγήσω μια φωτογραφία μου στην οποία χαμογελάω με τον Λεβαντόβσκι για κάτι που είχε μόλις συμβεί εκείνη τη στιγμή.

Είναι μια συγκεκριμένη αντίδραση που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά μου για το αποτέλεσμα. Οι αξίες μου είναι αδιαμφισβήτητες και όποιος με γνωρίζει γνωρίζει τη δέσμευσή μου και την αγάπη μου για το επάγγελμά μου, για την Μπάρτσα και ειδικά για τους οπαδούς της.

Δεν θα είχα ποτέ μια τέτοια αντίδραση για κάτι που πονάει τόσο πολύ από χθες. Σήμερα είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά τώρα έχουμε μια αποστολή: να επιστρέψουμε την Μπαρτσελόνα εκεί που της αξίζει" ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ