ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ

Λεκλέρ για Χάμιλτον: "Τα σχόλια εις βάρος του Λιούις δεν πρέπει να είναι ανεκτά"

Ο Σαρλ Λεκλέρ με τον Λιούις Χάμιλτον
Ο Σαρλ Λεκλέρ με τον Λιούις Χάμιλτον @ 2019 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε θέση υπέρ του Λιούις Χάμιλτον με αφορμή τα ρατσιστικά σχόλια που εκτόξευσε εις βάρος του Βρετανού πιλότου, ο Νέλσον Πικέ.

Στο πλευρό του Λιούις Χάμιλτον στέκεται ο Σαρλ Λεκλέρ, με αφορμή τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε ο Νέλσον Πικέ κατά του Βρετανού πιλότου και επτάκις πρωταθλητή της Formula 1.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι δεν πρέπει να γίνονται ανεκτά τα ρατσιστικά σχόλια κάθε μορφής και ότι θα πρέπει να αποβληθούν τόσο από τον αθλητισμό, όσο και από την κοινωνία.

"Γνωρίζοντας τον Λιούις από όταν έφτασα στη Formula 1, ήταν πάντα ένα άτομο που έδειχνε σεβασμό σε εμένα και όλους όσους συνάντησε. Αυτές οι αξίες έπρεπε να είναι στάνταρ σε όλους τους ανθρώπους στον κόσμο.

Τα σχόλια που έγιναν για τον Λιούις δεν πρέπει να είναι ανεκτά και πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για ένα ποικιλόμορφο άθλημα που θα είναι ανοικτό για όλους. Πρέπει να αποβάλουμε κάθε προκατειλημμένη συμπεριφορά και ρατσιστική γλώσσα σε κάθε της μορφή, όχι μόνο από τον αθλητισμό, αλλά και από την κοινωνία".

TAGS ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ FERRARI MERCEDES F1 FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ