BUNDESLIGA

Λειψία - Ντόρτμουντ 2-1: Μαγικός Ενκουνκού στο ντέρμπι

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021
Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MICHAEL SOHNR/ASSOCIATED PRESS

Ένα γκολ και μία ασίστ του Κριστοφέρ Ενκουνκού έδωσαν στη Λειψία τη νίκη με 2-1 επί της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της Bundesliga.

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού έλαμψε για ένα παιχνίδι της Λειψίας, αφού με ένα γκολ και μία ασίστ της έδωσε τη νίκη 2-1 κόντρα στην Ντόρτμουντ για την 11η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Γάλλος επιθετικός έφτασε τα πέντε γκολ και τις πέντε ασίστ στο πρωτάθλημα, οδηγώντας τους περσινούς δευτεραθλητές ξανά σε τροχιά Champions League και ευνοώντας την Μπάγερν που άνοιξε την "ψαλίδα" από την Μπορούσια.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονταν από εντός έδρας ήττα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως μόνο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να επηρεάζονται. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ενκουνκού στο 29' κι αν ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να είχαν μεγαλύτερο προβάδισμα. Η Ντόρτμουντ ισοφάρισε στο 52' με τον Μάρκο Ρόις στην πρώτη καλή στιγμή της στον αγώνα, όμως η Λειψία ανέκτησε το προβάδισμα στο 68' με τον Γιουσούφ Πόουλσεν κι έχασε μερικές ευκαιρίες ακόμα στη συνέχεια για να "κλειδώσει" τη νίκη.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ