CHAMPIONS LEAGUE

Νάγκελσμαν: "Το πέναλτι της Παρί ήταν αστείο"

Ο προπονητής της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δίνει οδηγίες στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ για την Bundesliga στις 31 Οκτωβρίου του 2020.
Ο προπονητής της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL

Έπειτα από την ήττα της Λειψίας στο Παρίσι, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν τα έβαλε με την διαιτησία υποστηρίζοντας ότι το πέναλτι που δόθηκε στην Παρί ήταν αστείο.

Η Λειψία ηττήθηκε με σκορ 1-0 στο Παρκ Ντε Πρενς από την Παρί Σεν Ζερμέν. Το γκολ για την γαλλική ομάδα πέτυχε ο Νεϊμάρ με πέναλτι στο 11ο λεπτό.

Ο προπονητής των ταύρων, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στις δηλώσεις του μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε εκνευρισμένος με την διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι το VAR έβλεπε άλλο παιχνίδι.

"Δεν νομίζω ότι η Παρί είχε πραγματική ευκαιρία στο παιχνίδι και το πέναλτι ήταν αστείο. Είναι θλιβερή μία τέτοια απόφαση σε επίπεδο Champions League. Ήταν μία βουτιά, με μηδενική επαφή. Το VAR πιθανώς να έβλεπε διαφορετικό παιχνίδι" ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Πλέον η Λειψία είναι στην τρίτη θέση του ομίλου με έξι πόντους, όσους μετράει και η Παρί: "Τώρα κρατάμε το χειρότερο χαρτί στον όμιλο. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν και να ελπίσουμε ότι η Παρί δεν θα πετύχει".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ