BUNDESLIGA

Λειψία - Μπόχουμ 3-0: Ο ασταμάτητος Ενκουνκού έδωσε τη λύση

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπριζ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπριζ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Λειψία επέστρεψε στις νίκες με τρία γκολ σε εννέα λεπτά απέναντι στην Μπόχουμ, δύο εκ των οποίων από τον Κριστοφέρ Ενκουνκού.

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού βοήθησε τη Λειψία να αφήσει πίσω της την εντός έδρας ήττα από την Μπριζ στο Champions League, με δύο γκολ στο 3-0 επί της Μπόχουμ για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, έχασαν πολλές ευκαιρίες, δεν τους δόθηκε ένα πέναλτι που ζήτησαν και όταν πήγαν στα αποδυτήρια δίχως σκορ, οι φίλαθλοι στις κερκίδες άρχισαν να σφυρίζουν.

Στο 69' ο Αντρέ Σίλβα άνοιξε το σκορ με την πρώτη επαφή του με την μπάλα και ηρέμησε το κλίμα, μέχρι να πάρει το... όπλο του ο Γάλλος παρτενέρ του στην επίθεση. Πρώτα στο 73' και τη συνέχεια στο 78' ο Ενκουνκού διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα, καταρρίπτοντας το ατομικό ρεκόρ του.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έμεινε στον πάγκο για τους ηττημένους, που παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ