BUNDESLIGA

Λειψία - Μπάγερν 1-4: Επίδειξη δύναμης από την πρωταθλήτρια

Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Λειψίας για την Bundesliga | 11 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Λειψίας για την Bundesliga | 11 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 /MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε επιβλητικά από την Λειψία επικρατώντας 4-1 της ομώνυμης ομάδας και ανέβηκε μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο Βόλφσμπουργκ.

Πήρε φόρα και δεν σταματάει! Η Μπάγερν πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην Λειψία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και έχοντας να επιδείξει μία επιθετική πολυφωνία πήρε ένα πανάξιο τρίποντο με σκορ 4-1 για την 4η αγωνιστική της Bundesliga, που την έφερε στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο Βόλφσμπουργκ.

Το ματς ήταν ιδιαίτερο για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν καθώς επέστρεψε ως αντίπαλος της Λειψίας μετά από δύο χρόνια στο Red Bull Arena, με τον νυν τεχνικό της Μπάγερν να βλέπει τους παίκτες του -μεταξύ των οποίων τους δύο πρώην άσους των ταύρων Νταγιότ Ουπαμεκανό (βασικός) και Μάρσελ Σάμπιτζερ (μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο)- να αποδίδουν εξαιρετικά από την αρχή μέχρι το φινάλε και να καθηλώνουν τους γηπεδούχους.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έβαλε στη θέση του οδηγού την πρωταθλήτρια Γερμανίας των εννέα τελευταίων ετών με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 12' (σκόραρε για 14ο σερί ματς πρωταθλήματος) για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Τζαμάλ Μουσιάλα (αντικατέστησε στο 45' τον τραυματία Γκνάμπρι).

Πριν συμπληρωθούν 120 δευτερόλεπτα από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Άγγλος νεαρός φορ αξιοποίησε ιδανικά την σέντρα του Αλφόνσο Ντέιβις γράφοντας το 2-0 ενώ στο 54' έγινε δημιουργός, τροφοδοτώντας τον Σανέ για το 3-0 των Βαυαρών.


Η ασύλληπτη βολίδα του Λάιμερ στο 58' έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους όμως αυτές αποδείχτηκαν φρούδες, αφού στο τελευταίο ημίωρο η Μπάγερν όχι μόνο διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ της προβάδισμα αλλά στο 92' πέτυχε ένα ακόμα γκολ, με τον Τσούπο-Μότινγκ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.


Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Τα highlights των αναμετρήσεων:

Φράιμπουργκ - Κολωνία 1-1

Χόφενχαϊμ - Μάιντς 0-2

Άουγκσμπουργκ - Ουνιόν 0-0

Γκρόιτερ Φιρτ - Βόλφσμπουργκ 0-2

Μπάγερν Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ 3-4

Λειψία - Μπάγερν 1-4

Η βαθμολογία της Bundesliga

TAGS BUNDESLIGA ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ