ΛΕΙΨΙΑ

Λειψία μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με Τσέλσι για Βέρνερ

Ο Τίμο Βέρνερ με τη φανέλα της Λειψία εναντίον της Ντόρτμουντ
Ο Τίμο Βέρνερ με τη φανέλα της Λειψία εναντίον της Ντόρτμουντ © 2018 JENS MEYER/AP PHOTO

Οριστική είναι η συμφωνία μεταξύ της Λειψίας κι της Τσέλσι για την επιστροφή του Τίμο Βέρνερ στην Γερμανία. Ο 26χρονος σέντερ φορ αναμένεται την Τρίτη να περάσει από ιατρικά και να ενταχθεί στην πρώην ομάδα του, με τους μπλε να λαμβάνουν το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Επίσημη η επιστροφή του Τίμο Βέρνερ στην Γερμανία για λογαριασμό της Λειψίας, μετά την οριστική συμφωνία του συλλόγου με την Τσέλσι.

Η αρχική πρόθεση των Γερμανών ήταν να αποκτήσει τον 26χρονο επιθετικό με την μορφή δανεισμού, ωστόσο τελικά η συμφωνία οριστικοποιήθηκε με την πώλησή του, και η Λειψία θα καταβάλει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ή 2027, και την Τρίτη (9/8) θα περάσει από ιατρικά και εργομετρικά για να ολοκληρωθεί και επίσημα η επιστροφή του στους "ταύρους".

Υπενθυμίζουμε πως ο Τίμο Βέρνερ είχε αγωνιστεί στη Λειψία από το 2016 έως και το 2020, από όπου και αποκτήθηκε από τους "μπλε" αντί των 53 εκατ. ευρώ. Με τη φανέλα της Τσέλσι έχει αγωνιστεί συνολικά σε 89 παιχνίδια, με απολογισμό 23 γκολ και 21 ασίστ.

TAGS ΛΕΙΨΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ