CHAMPIONS LEAGUE

Λειψία - Λίβερπουλ: Εκτός Γερμανίας o πρώτος αγώνας λόγω κορονοϊού

Μοχάμεντ Σαλάχ και Κέρτις Τζόουνς πανηγυρίζουν γκολ της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ κόντρα στην Τότεναμ σε ματς της Premier League
Μοχάμεντ Σαλάχ και Κέρτις Τζόουνς πανηγυρίζουν γκολ της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ κόντρα στην Τότεναμ σε ματς της Premier League Ⓒ 2020 PETER POWELL/ASSOCIATED PRESS

Το Υπουργείο Υγείας στη Γερμανία απαγορεύει λόγω κορονοϊού το ταξίδι της Λίβερπουλ στη χώρα ενόψει του αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου με τη Λειψία και ως εκ τούτου η αναμέτρηση για το Champions League θα πρέπει να διεξαχθεί αλλού.

Στις 16 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση Λειψία - Λίβερπουλ, το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους 16 του Champions League. Το ματς, ωστόσο, δεν πρόκειται να γίνει στη Γερμανία, καθώς το Υπουργείο Υγείας της χώρας απαγορεύει μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου κάθε ταξίδι προς τα εκεί από χώρες που πλήττονται από μεταλλάξεις Covid-19.

Μια πιθανή λύση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που προκύπτουν, είναι να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι στο Άνφιλντ και το δεύτερο (10/3) στη Λειψία. Άλλη ιδέα είναι να διεξαχθεί το πρώτο ματς σε ουδέτερη έδρα ή και να γίνει μονό ματς.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία ενημέρωσε τη Λειψία πως δεν μπορεί να εξαίρεση για το παιχνίδι της με τη Λίβερπουλ και ως εκ τούτου τώρα αναζητείται λύση.

ⓒ 2020 Peter Powell/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ