BUNDESLIGA

Λειψία - Χόφενχαϊμ 3-0: Καθάρισε από το 1ο ημίχρονο και παρέμεινε τέταρτη

Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 2 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 2 Απριλίου 2022 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Λειψία είδε τη Φράιμπουργκ να τη φτάνει στην 4η θέση, αλλά με τη νίκη της 3-0 επί της Χόφενχαϊμ την άφησε ξανά πίσω έπειτα από 29 αγωνιστικές στην Bundesliga.

Η Φράιμπουργκ έκανε την κίνηση ματ, όμως ξανά η Λειψία απάντησε με ιδανικό τρόπο. Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο επιβλήθηκε με 3-0 της Χόφενχαϊμ στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", ένα σκορ που διαμορφώθηκε από το 1ο ημίχρονο, με συνέπεια να παραμείνει τρεις βαθμούς πιο ψηλά από τον ανταγωνισμό για την 4η θέση της Bundesliga έπειτα από 29 αγωνιστικές.

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού έδωσε το στίγμα μόλις στο 5', ο Μάρσελ Χάλστενμπεργκ έγραψε το 2-0 στο 20' και λίγο πριν πέσει η "αυλαία" του ημιχρόνου, ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ σημείωσε το τρίτο γκολ. Στο 2ο μέρος, οι γηπεδούχοι απλά κράτησαν το προβάδισμα και περίμεναν να λήξει ο αγώνας, χωρίς να πιέσουν ιδιαίτερα, αφού την Πέμπτη αγωνίζονται στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα έπειτα από το 1-1 για τον πρώτο προημιτελικό του Europa League.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ