BUNDESLIGA

Λειψία - Άουγκσμπουργκ 4-0: Ξέσπασε και επέστρεψε σε θέση Champions League

Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 2 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 2 Απριλίου 2022 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Λίγες μέρες έπειτα από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Europa League από τη Ρέιντζερς, η Λειψία διέλυσε την Άουγκσμπουργκ και επέστρεψε στην 4η θέση της Bundesliga που οδηγεί στο Champions League.

Η ψυχολογία της Λειψίας πριν από την αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ για την 33η αγωνιστική της Bundesliga δεν ήταν ιδανική, αφού την Πέμπτη αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Europa League από τη Ρέιντζερς. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε παίκτες και φιλάθλους να κάνουν πάρτι, αφού μετά το 4-0 μόνο με αυτοχειρία θα χάσουν την 4η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Οι παίκτες του Ντομένικο Τεντέσκο ξέσπασαν στο γήπεδό τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους. Κι αν για 40 λεπτά δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα, όταν ήρθε το γκολ του Αντρέ Σίλβα, όλα πήραν το δρόμο τους. Δύο γκολ του Κριστοφέρ Ενκουνκού στην έναρξη του 2ου μέρους, ένα πέναλτι του Εμίλ Φόρσμπεργκ στο 64' και πολλές ευκαιρίες διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 για τη Λειψία.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Η τελευταία αγωνιστική

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ