ΑΓΓΛΙΑ

Carabao Cup: Η Γουέστ Χαμ πέταξε εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκες στα πέναλτι για Τσέλσι και Τότεναμ

Οι παίκτες της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το League Cup | 22 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το League Cup | 22 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Λίγες ημέρες μετά την ήττα της στο πρωτάθλημα η Γουέστ Χαμ πήρε ρεβάνς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς τη νίκησε 1-0 στο Ολντ Τράφορντ και την άφησε εκτός Carabao Cup. Πρόκριση στα πέναλτι για Τσέλσι, Τότεναμ κόντρα σε Άστον Βίλα και Γουλβς αντίστοιχα.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η Γουέστ Χαμ φρόντισε να το σερβίρει με μαεστρία και μεγαλοπρέπεια στο Ολντ Τράφορντ. Λίγα 24ωρα μετά την οδυνηρή ήττα της με 2-1 στο Λονδίνο για το πρωτάθλημα, με το γκολ του Λίνγκαρντ στο 89' και την απόκρουση πέναλτι του Νομπλ από τον Ντε Χέα στο 90+5', η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πλήγωσε και αυτή με τη σειρά της την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού τη νίκησε με 1-0 στο Ολντ Τράφορντ για τον 3ο γύρο του Carabao Cup και την άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Λαντσίνι με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 8ο λεπτό, με τα σφυριά όχι μόνο να αντέχουν στη συνέχεια την πίεση που άσκησαν στη συνέχεια οι κόκκινοι διάβολοι (έφτασαν στις 27 τελικές προσπάθειες) αλλά να έχουν και ευκαιρίες στο φινάλε για να κάνουν δύο τα τέρματά τους και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή τους στους "16" του Carabao Cup.

Την ίδια ώρα, με συγκλονιστικό τρόπο κρίθηκε η πρόκριση στον 4ο γύρο της διοργάνωσης στα ζευγάρια Τσέλσι - Άστον Βίλα και Γουλβς - Τότεναμ. Στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ο Βέρνερ έκανε το 1-0 για τους μπλε με κεφαλιά στο 53' και ο Άρτσερ ισοφάρισε με παρόμοιο τρόπο στο 64', με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στα πέναλτι, όπου εκεί οι παίκτες του Τούχελ επικράτησαν με σκορ 4-3.

Στο Μολινό, οι Εντομπελέ και Κέιν έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τότεναμ, όμως υπήρχε απάντηση από τους Ντεντόνκερ και Ποντένσε, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στη ρωσική ρουλέτα όπου εκεί οι λύκοι αστόχησαν στις τρεις τελευταίες εκτελέσεις πέναλτι και έδωσαν την ευκαιριά στα σπιρούνια να πάρουν την πρόκριση με σκορ 3-2.

Όσον αφορά στα άλλα τρία ματς της βραδιάς, Άρσεναλ και Μπράιτον είχαν εύκολο έργο απέναντι σε Γουίμπλεντον και Σουόνσι αντίστοιχα (3-0 οι κανονιέρηδες, 2-0 οι γλάροι), ενώ η Λέστερ πήρε την πρόκριση επικρατώντας 2-0 της Μίλγουολ στο Λονδίνο.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στους "32" του Carabao Cup:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΣΕΛΣΙ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΛΕΣΤΕΡ ΓΟΥΛΒΣ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ