ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Le Parisien: "Συνεχίζονται οι επαφές του Ποτσετίνο με τη Γιουνάιτεντ"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο του Champions League
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο του Champions League © 2021 SCOTT HEPPELL / AP IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο συνεχίζει να διατηρεί επαφές με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε σε περίπτωση που καταφέρει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν να αναλάβει τους Κόκκινους Διαβόλους, σύμφωνα με την Parisien.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, φαίνεται πως δεν σταμάτησαν ποτέ, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν διακριτικά τις επαφές.

Ενώ ο Ραλφ Ράνγκνιγκ έχει χάσει τα αποδυτήρια των Κόκκινων Διαβόλων και η κρίση στην αγγλική ομάδα κορυφώνεται, οι ιθύνοντες του συλλόγου σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής Parisien, δύο είναι τα ονόματα που εξετάζονται για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για τους Έρικ Τεν Χαγκ και Ποτσετίνο, με τον Αργεντινό κόουτς να είναι εκείνος που έχει κερδίσει περισσότερο έδαφος, καθώς η διοίκηση της ομάδας "κλείνει" περισσότερο σε εκείνον.

Η υπόθεση του προπονητή των Παριζιάνων ωστόσο, δεν είναι εύκολη δεδομένου ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, με τον 49χρονο να αναζητά τη φόρμουλα για να απεμπλακεί από την Παρί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ