SERIE A

Λάτσιο - Τορίνο: Δεν άρχισε ποτέ το ματς, η γκρανάτα δεν ταξίδεψε λόγω κορονοϊού

Ο Αντρέα Μπελότι με τη φανέλα της Τορίνο κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A με την Λάτσιο
Ο Αντρέα Μπελότι με τη φανέλα της Τορίνο κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A με την Λάτσιο Ⓒ 2019 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Το προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τρίτης ματς πρωταθλήματος Λάτσιο - Τορίνο οδηγήθηκε σε ματαίωση, με την γκρανάτα να μην ταξιδεύει στην Ρώμη ούσα σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και να το χάνει με σκορ 3-0 στα χάρτια.

Ο κορονοϊός έχει τσακίσει την ομάδα της Τορίνο που έχει ήδη οκτώ κρούσματα επιβεβαιωμένα όσον αφορά σε ποδοσφαιριστές της και μετά από τον αγώνα με την Σασουόλο που αναβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Πιεμόντε δεν παρατάχτηκε σε δεύτερο διαδοχικό ματς, αυτό με την Λάτσιο.

Αιτία η εντολή που δέχτηκε από τις τοπικές υγειονομικές αρχές να παραμείνει σε κατάσταση καραντίνας, με τους ταύρους να μένουν έτσι στο Πιεμόντε και μην ταξιδεύουν στην ιταλική πρωτεύουσα για το προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Serie A στην έδρα των μπιανκοτσελέστι.

Σε αντίθεση όμως με το παιχνίδι με την Σασουόλο όπου υπήρχε αναβολή και δεν παρουσιάστηκε κάποια ομάδα στο γήπεδο, αυτή τη φορά υπήρχε ένα απίστευτο μπέρδεμα.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα δήλωσε πως "είναι αδύνατον να παιχτεί το ματς" αλλά την ίδια ώρα η Lega Serie A αρνήθηκε να συναινέσει στην αναβολή του, με την Λάτσιο να εμφανίζεται έτσι κανονικά στο "Ολίμπικο" όπως και οι διαιτητές.

Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ των πρωτευουσιάνων με σκορ 3-0 και θα το πάρουν στα χαρτιά, με την Τορίνο από την πλευρά της να κάνει γνωστο μέσω του προέδρου της, Ουρμπάνο Καΐρο, πως θα κάνει έφεση για να γίνει σε άλλη ημερομηνία το ματς, επικαλούμενη λόγους δημοσίας υγείας.

Η υπόθεση θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα όσα διαδραματίστηκαν πριν λίγους μήνες στο πλαίσιο του αγώνα Γιουβέντους - Τορίνο, με τη διαφορά πως τότε οι παρτενοπέι είχαν αποφασίσει την τελευταία στιγμή να μη μπουν στο αεροπλάνο και να ταξιδέψουν ενώ η Τορίνο έχει δεχτεί εντολή εδώ και πολλές ημέρες από τις τοπικές υγειονομικές αρχές να αποφύγει τη μετάδοση του κορονοϊού που έχει προσβάλλει 10 συνολικά μέλη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2019 Gregorio Borgia/Associated Press

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ