SERIE A

Λάτσιο - Σπέτσια 6-1: Σαρωτικοί οι αετοί με σόου του Ιμόμπιλε

Οι παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν γκολ του Ιμόμπιλε απέναντι στην Σπέτσια σε ματς της Serie A | 28 Αυγούστου 2021
Οι παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν γκολ του Ιμόμπιλε απέναντι στην Σπέτσια σε ματς της Serie A | 28 Αυγούστου 2021 @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να σημειώνει χατ-τρικ μέσα σε ένα ημίχρονο η Λάτσιο όχι μόνο ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 από την Σπέτσια αλλά τη συνέτριψε με 6-1 και έκανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το "2 στα 2" στη φετινή Serie A.

Μετά το 3-1 στην έδρα της Έμπολι στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο η Λάτσιο πήρε φόρα και ισοπέδωσε την Σπέτσια, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να θριαμβεύει με σκορ 6-1 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν στο αρχικό σχήμα τους τον Δημήτρη Νικολάου (αγωνίστηκε σε όλο το ματς), προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, με τη συνέχεια όμως να ανήκει ολοκληρωτικά στους αετούς της Ρώμης.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πήρε το όπλο του και με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο έκανε το 3-1, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έβαλαν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ οι Φελίπε Άντερσον, Ελσίντ Χισάι και Λουίς Αλμπέρτο για να χαρίσουν ένα άνετο τρίποντο στους αετούς.

Όσον αφορά στο άλλο απογευματινό ματς του Σαββάτου (28/8) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A, η Αταλάντα ήταν μεν καλύτερη σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας της όπου απέδρασε στο φινάλε με τρίποντο από την έδρα της Τορίνο, όμως απέτυχε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Μπολόνια και κόλλησε αναπόφευκτα στο 0-0 στο Μπέργκαμο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Τα highlights της 2ης αγωνιστικής

Ουντινέζε - Βενέτσια 3-0

Βερόνα - Ίντερ 1-3

Λάτσιο - Σπέτσια 6-1

Αταλάντα - Μπολόνια 0-0

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ