ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Σάρι και οπαδοί βράζουν με την διοίκηση για τις μεταγραφές που δεν έγιναν

Ο Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο σε ματς του Europa League κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας | 25 Νοεμβρίου 2021
Ο Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο σε ματς του Europa League κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας | 25 Νοεμβρίου 2021 @2021 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε ζητήσει τέσσερις προσθήκες τον Ιανουάριο όμως η επιθυμία του εισακούστηκε μόλις κατά... 25% και πλέον τόσο αυτός όσο και οι οπαδοί της Λάτσιο είναι στα κάγκελα με τη μεταγραφική αδράνεια της διοίκησης.

Το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο χάρισε στον Μαυρίτσιο Σάρι μόνο τον Γιοβάνε Καμπράλ, που αποκτήθηκε από την Λάτσιο τέσσερα λεπτά πριν πέσει η αυλαία, ουσιαστικά για να καλύψει το κενό του Μουρίκι στην επίθεση, και το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη απογοήτευσή του.

Όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο έμπειρος προπονητής είχε ζητήσει από τη διοίκηση την ενίσχυση της ομάδας με έναν αριστερό μπακ, δύο μέσους και έναν επιθετικό ωστόσο είδε ελάχιστη διάθεση για μεταγραφές, με τους Καζάλε (έμεινε στην Βερόνα), Ρίτσι (κατέληξε στην Τορίνο), Βεσίνο (έμεινε στην Ίντερ) να είναι στόχοι αλλά ουδείς να καταλήγει στο "Ολίμπικο".

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Σάρι έξαλλου και τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι αρκετά επιφυλακτικός στο να συνεχίσει στο σύλλογο παρότι το τελευταίο διάστημα όλοι θεωρούσαν σίγουρο πως θα ανανέωνε το συμβόλαιό του.

Εν τω μεταξύ, πέρα από τη διάσταση απόψεων που παρατηρήθηκε μεταξύ προπονητή και διοίκησης για τις ανάγκες της ομάδας, στην εξίσωση θα πρέπει να μπουν και οι οπαδοί, που είναι αποφασισμένοι να παίξουν κομβικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ήδη πιέζουν για παραιτήσεις, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Ίλι Τάρε που κινεί τα μεταγραφικά νήματα ως το δεξί χέρι του Λοτίτο, ενώ όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης, δίνουν ραντεβού το μεσημέρι της Πέμπτης (13:00 τοπική ώρα) έξω από το προπονητικό κέντρο στο Φορμέλο για να διαμαρτυρηθούν για όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους το τελευταίο διάστημα.

"Φτάνει πια, όποιος έχει στην καρδιά του αυτή την ομάδα να το δείξει τώρα. Ραντεβού στις 3 Φεβρουαρίου στις 13:00 έξω από το Φορμέλο για να φωνάξουμε για την απέχθεια που έχουμε για τη διοίκηση που δεν νοιάζεται για τους οπαδούς της.

Ξεκινώντας από τα ακριβά εισιτήρια μέχρι την σχεδόν ανύπαρκτη παρουσία μας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι λατσιάλι οπαδοί.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ