ΡΟΜΑ

Λάτσιο - Ρόμα: Ο Μουρίνιο έφυγε εκνευρισμένος από τη συνέντευξη Τύπου

Ο Ζοζέ Μουρίνιο
Ο Ζοζέ Μουρίνιο © 2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν εκνευρισμένος από την ήττα της Ρόμα από τη Λάτσιο στο Derby della Capitale, όμως όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου στη συνέχεια τον εξόργισαν ακόμα περισσότερο, με συνέπεια να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνέντευξη Τύπου του Derby della Capitale, ύστερα από την ήττα της Ρόμα από τη Λάτσιο με 2-3. Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν ήδη σε έξαλλη κατάσταση, κατηγορώντας τους διαιτητές για το αποτέλεσμα στη μικτή ζώνη, ωστόσο η ατμόσφαιρα χτύπησε κόκκινο στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος βρέθηκε στην αίθουσα για να μιλήσει στους δημοσιογράφους, όμως οι τελευταίοι... έλειπαν! Στη συνέντευξη Τύπου παρευρίσκονταν μόνο δημοσιογράφοι της RAI και του Sky Sports Italia που έχουν δικαιώματα μετάδοσης της Serie A και οι υπόλοιποι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν το τι συνέβαινε σε live streaming, αλλά χωρίς να μπορούν να ρωτήσουν.

"Θέλω να μιλήσω στον Τύπο. Πού είναι;", φώναξε στον υπεύθνο της Serie A, ο οποίος επιχείρησε να του εξηγήσει πως έτσι είναι η διαδικασία που έχει αποφασιστεί για τη συνέντευξη Τύπου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μουρίνιο δεν το δέχθηκε και αποχώρησε χωρίς να μιλήσει.

Λάτσιο - Ρόμα: Ο Μουρίνιο έφυγε εκνευρισμένος από τη συνέντευξη Τύπου

Η ιδιαιτερότητα της συνέντευξης Τύπου είχε αποφασιστεί από τους αρμοδίους της Serie A και είχε κοινοποιηθεί στη Λάτσιο για να διευθετήσει το ζήτημα. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ρόμα ενημερώθηκε τρεις ώρες πριν από τον αγώνα για το γεγονός ότι δεν θα υπήρχαν πολλοί δημοσιογράφοι στη συνέντευξη Τύπου.

Η βαθμολογία της Serie A

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ