ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει για δυο ακόμη χρόνια

FILE - In this Thursday, Oct. 19, 2017 file photo, Lazio coach Simone Inzaghi reacts on the sidelines during a Europa League group K soccer match between OGC Nice and Lazio at the Allianz Riviera stadium in Nice, French Riviera. Young coach Simone Inzaghi has Lazio playing attractive football and the capital side is challenging on three fronts this season. It is also in the semifinals of the Italian Cup and in the knockout stages of the Europa League. (AP Photo/Claude Paris, File)
Σιμόνε Ιντζάγκι (AP Photo/Claude Paris, File) AP

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο ως το καλοκαίρι του 2023 σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Η πορεία του Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο της Λάτσιο είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη και για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας αναμένεται να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στον προπονητή.

Σύμφωνα με την 'Corriere della Sera", υπάρχει ικανοποίηση για το έργο του, γι' αυτό και αναμένεται να ανανεώσει μαζί του ως το καλοκαίρι του 2023, ενώ δεν αποκλείεται να μπει και οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ιντζάγκι βρίσκεται στη Λάτσιο από το καλοκαίρι του 2016 και η ομάδα έχει καταγράψει εξαιρετικές πορείες στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος έφτασε και στα νοκ άουτ του Champions League, πέφτοντας όμως πάνω στη Μπάγερν, από την οποία έχασε 4-1 στον πρώτο αγώνα στο Ολίμπικο.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ