SERIE A

Λάτσιο: Με οκτώ απουσίες στην προπόνηση, συναγερμός για κορονοϊό

Οι Ιμόμπιλε, Καϊσέδο και Αλμπέρτο πανηγυρίζουν γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Σασουόλο για την Serie A
Οι Ιμόμπιλε, Καϊσέδο και Αλμπέρτο πανηγυρίζουν γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Σασουόλο για την Serie A AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Οκτώ παίκτες της Λάτσιο απουσίασαν από την προπόνηση της Τρίτης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μπριζ για το Champions League, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ξέσπασμα κορονοϊού στους αετούς.

Ο κορονοϊός πλήττει βαριά τον παγκόσμιο αθλητισμό και όλα δείχνουν πως στα νύχια του έπεσε και η Λάτσιο. Όπως έγινε γνωστό, από την σημερινή (27/10) προπόνηση της Λάτσιο ενόψει του αγώνα με την Μπριζ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, απουσίασαν συνολικά οκτώ παίκτες, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πιθανό ξέσπασμα της πανδημίας εντός της ομάδας.

Συγκεκριμένα, εκτός προπόνησης έμειναν οι Λουίς Αλμπέρτο, Τσίρο Ιμόμπιλε, Αντρέας Περέιρα, Λούκας Λέιβα, Μανουέλ Λατσάρι, Ντανίλο Κατάλντι, Λουίς Φελίπε και Θωμάς Στρακόσα, κάτι που σημαίνει πως οι Ρωμαίοι θα παραταχτούν με πολλές και σημαντικές απουσίες απέναντι στους πρωταθλητές Βελγίου.

Για τις απουσίες αυτές μίλησε μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης ο Σιμόνε Ιντζάγκι στην κάμερα του "Sky Sport", με τον τεχνικό των αετών να μην αναφέρει τη λέξη "κορονοϊός" αλλά να το παραδέχεται εμμέσως κάνοντας λόγο για μία πολυ δύσκολη κατάσταση.

"Είναι μία παραμονή αγώνα διαφορετική από τις άλλες αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να δώσουμε έναν σημαντικό αγώνα κόντρα σε μία ομάδα που νίκησε στην πρεμιέρα.

Είμαστε σε μία κατάσταση συναγερμού από κάτι που χτυπάει τους πάντες αυτή τη στιγμή. Το βασικό πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε τη δυνατότητα ροτέισον, δεν έχω πολλούς παίκτες στη διάθεσή μου", είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως τόσο η Λάτσιο όσο και η Μπριζ άρχισαν με το δεξί στην πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με την ιταλική ομάδα να επικρατεί 3-1 της Ντόρτμουντ στην Ρώμη και τους Βέλγους να νικούν 2-1 την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ