ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμόμπιλε: "Όταν δεν παίζω, νιώθω σαν ένα παιδί που δεν έχει τα παιχνίδια του"

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει το γκολ στην αναμέτρηση Λάτσιο - Κάλιαρι
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει το γκολ στην αναμέτρηση Λάτσιο - Κάλιαρι AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε αναφέρθηκε στην αποχή του από το ποδόσφαιρο, λόγω του κορονοϊού, ενώ αποκάλυψε πως η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Serie A είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εκείνον.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσίρο Ιμόμπιλε, η Λάτσιο επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (24/11) με 3-1 επί της Ζενίτ και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ στο έκτο γκρουπ των ομίλων του Champions League.

Ο Ιταλός στράικερ πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του και έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών για τους Ρωμαίους, φτάνοντας πλέον τα 132 γκολ.

Μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Sky Sports ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό σχολίασε την καθυστερημένη επιστροφή του λόγω των κανονισμών, ενώ αναφέρθηκε και στην άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και την Ιταλία:

"Όταν δεν παίζω, νιώθω σαν ένα παιδί που δεν έχει τα παιχνίδια του. Έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή στο ποδόσφαιρο και ο θυμός είναι διπλός όταν είσαι καλά και δεν μπορείς να παίξεις. Ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι τα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι τώρα στο Champions League.

Η άφιξη του Ρονάλντο στην Ιταλία ήταν ένα επιπλέον ερέθισμα για μένα. Όταν φτάνουν αυτοί οι σπουδαίοι πρωταθλητές, σε ωθούν να δώσεις περισσότερα για να καταλάβεις αν και εσύ μπορείς να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο.

Τον μελετούσα γιατί είναι σπουδαίος πρωταθλητής. Το να πλησιάζω αυτούς τους ποδοσφαιριστές με κάνει ευτυχισμένο. Είμαι 30 χρονών και ελπίζω να είμαι ακόμα έτσι όταν θα είμαι στην ηλικία του Ίμπρα", τόνισε ο Ιμόμπιλε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ