SERIE A

Λάτσιο - Αταλάντα 1-4: Μοιράζει τεσσάρες η ομάδα του Γκασπερίνι

Ο Αλεχάντρο Γκόμες πανηγυρίζει γκολ της Αταλάντα κόντρα στην Λάτσιο
Ο Αλεχάντρο Γκόμες πανηγυρίζει γκολ της Αταλάντα κόντρα στην Λάτσιο ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Η Αταλάντα έδειξε τη δυναμική της και στο δεύτερο παιχνίδι της στη φετινή Serie A καθώς πέρασε θριαμβευτικά από το "Ολίμπικο" σκορπίζοντας με 4-1 την Λάτσιο.

Μετά το 4-2 επί της γκρανάτα στο Τορίνο στην πρεμιέρα της στο φετινό Καμπιονάτο, η Αταλάντα έστειλε νέο ηχηρό μήνυμα στις υπόλοιπες ομάδες της Serie A καθώς το βράδυ της Τετάρτης (30/9) συνέτριψε με το εμφατικό 4-1 την Λάτσιο σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική.

Το εντυπωσιακό μάλιστα στο συγκεκριμένο ματς ήταν πως πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενη 3-0 με τα γκολ των Γκόζενς (10'), Χάτεμπουρ (32') και Γκόμες (41'), με την Λάτσιο να βρίσκεται μόλις για δεύτερη φορά από τη σεζόν 2016-17 με τρία γκολ πίσω στο ημίχρονο και την πρώτη να είναι και πάλι κόντρα στους μπεργκαμάσκι (Οκτώβριος 2019)!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι μείωσε με τον Καϊσέδο στο 57' σε 1-3 και απέκτησε ελπίδες, όμως λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ο Παπού Γκόμες να διαμορφώσει το τελικό 4-1 για την ομάδα του Γκασπερίνι και να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του γκολ και στις δύο πρώτες αγωνιστικές σε μία σεζόν Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ