SERIE A

Λάτσιο - Αταλάντα 0-0: Βαθμός παρά τις 9 απουσίες βασικών για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Ο Ντάβιντε Τζαπακόστα της Αταλάντα μονομαχεί με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς της Λάτσιο για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
Ο Ντάβιντε Τζαπακόστα της Αταλάντα μονομαχεί με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς της Λάτσιο για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 © 2022 ANDREW MEDICHINI-ASSOCIATED PRESS

Η Αταλάντα παρατάχθηκε στο "Ολίμπικο" με εννέα απουσίες βασικών και κατάφερε να αποσπάσει 0-0 από τη Λάτσιο για τη Serie A.

Η Αταλάντα βρέθηκε στη Ρώμη σχεδόν με τη δεύτερη ομάδα, αφού απουσίαζαν εννέα βασικοί παίκτες από την αποστολή, οι επτά λόγω κορονοϊού. Το 0-0 απέναντι στη Λάτσιο στο "Ολίμπικο" για την 23η αγωνιστική της Serie A αφήνει την αίσθηση της νίκης, παρότι η "Ντέα" δεν μόχθησε για να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι "λατσιάλι" είχαν μια ελαφριά υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την κατοχή της μπάλας να πηγαίνει με το μέρος τους ιδίως στο τέλος, όταν οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κουράζονται.

Παρ' όλα, οι τελικές για τις δύο ομάδες έρχονταν με το σταγονόμετρο, συνθήκη που ευνοούσε την Αταλάντα. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν το δοκάρι του Ματία Τζακάνι, ενώ η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι είχε να αντιτάξει κάποια σουτ του Αλεκσέι Μίραντσουκ και Ντάβιντε Τζαπακόστα, χωρίς αποτέλεσμα.

Η Αταλάντα είχε ως πρώτιστο στόχο να αμυνθεί και να κρατήσει το μηδέν, τα κατάφερε και διατηρείται στην 4η θέση της βαθμολογίας πριν από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, περιμένοντας τους παίκτες της να επιστρέψουν.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Ισάι (69' Λάτσαρι), Φελίπε, Πάτρικ, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Λούκας, Αλμπέρτο (79' Μπάσιτς), Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τζιμσίτι, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Τζαπακόστα, Φρόιλερ, Σκαλβίνι (61' Μάλε), Πετσέλα, Πεσίνα (85' Σιντιμπέ), Πίκολι (85' Μπερτίνι), Μιραντσούκ (71' Τολόι)

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Τα highlights

Ίντερ - Βενέτσια 2-1

Βερόνα - Μπολόνια 2-1

Τζένοα - Ουντινέζε 0-0

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ