ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Το μάθαμε τελευταία στιγμή αυτό που έκανε ο Κούμαν, δεν ήταν απαραίτητο να γίνει"

Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα
Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα τόνισε λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ πως αν η διοίκηση χρειαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το καλό του συλλόγου θα το κάνει, ενώ αποκάλυψε πως δεν γνώριζε την ενέργεια του Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου.

Δύσκολες ημέρες περνάει η Μπαρτσελόνα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να βρίσκεται στα "σχοινιά", μετά τα άσχημα αποτελέσματα του καταλανικού συλλόγου τόσο σε Ισπανία, όσο και σε Ευρώπη. Τη στιγμή, μάλιστα, που ισπανικά Μέσα θέλουν τον Ολλανδό τεχνικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου ο ίδιος δεν δέχθηκε ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Κάντιθ (23/9, 23:00, Novasports Prime και LIVE SPORT24), αλλά επέλεξε να διαβάσει μόνο μία ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito" αποκάλυψε πως ούτε ο ίδιος είχε γνώση της ενέργειας του κόουτς, ενώ ξεκαθάρισε πως αν η διοίκηση χρειαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το καλό του συλλόγου θα το κάνει.

"Είμαστε υπεύθυνοι για τη διοίκηση του συλλόγου. Για εμάς δεν είναι πρόβλημα να παίρνουμε αποφάσεις οποιουδήποτε είδους και αν πρέπει να τις πάρουμε κάποια στιγμή, θα τις πάρουμε", τόνισε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε για το μέλλον του Κούμαν στην Μπαρτσελόνα:

"Είμαστε με τον προπονητή, είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και αυτό που θέλουμε είναι τα πράγματα να πάνε καλά για αυτόν. Οι προπονητές, όχι μόνο ο Κούμαν, εξαρτώνται πολύ από τα αποτελέσματα και στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα από το παιχνίδι. Αλλά ο Κούμαν είναι ο προπονητής μας και είμαστε μαζί του σήμερα.

Διαπιστώσαμε την τελευταία στιγμή ότι ήθελε να κάνει αυτή τη δήλωση. Έχει την υποχρέωση να παρευρεθεί στη συνέντευξη Τύπου και είναι ελεύθερος να απαντήσει ή να εκφραστεί όπως πιστεύει. Σεβόμαστε την απόφαση του προπονητή, αλλά το μάθαμε τελευταία στιγμή και δεν ήταν απαραίτητο να γίνει.

Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία και να ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Κάντιθ. Αυτό έχει σημασία. Οι δύσκολες καταστάσεις ξεπερνιούνται με αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε και θα παλέψουμε για νίκες", ολοκλήρωσε ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ