ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Θα θυμόμαστε για πάντα τον Μέσι αλλά ο σύλλογος είναι πάνω από όλα"

Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

O Τζουάν Λαπόρτα υπερασπίστηκε την επιλογή του να χωρίσουν οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι μιλώντας σε γενική συνέλευση των μελών των μπλαουγκράνα, ενώ τόνισε πως έχει πλάνο για να βγάλει το σύλλογο από το αδιέξοδο.

Ο Τζουάν Λαπόρτα συγκάλεσε την Κυριακή (17/10) γενική συνέλευση των μελών της Μπαρτσελόνα και κατά τη διάρκεια ομιλίας του δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί τρόπος για να βγει ο σύλλογος από την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

"Θέλουμε να αυξήσουμε τα έσοδα της Μπαρτσελόνα και να μειώσουμε τις οφειλές μας. Εξαιτίας όμως των άσχημων οικονομικών μας, θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για τη μείωση των μισθών όσον αφορά στα συμβόλαια που έχουν υπογραφτεί από την προηγούμενη διοίκηση.

Η ιστορία μας λέει πως σε στιγμές μάξουμ δυσκολίας, έχουν προκύψει οι καλύτεροι παίκτες στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Αυτά είναι τα χειρότερα νούμερα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Αλλά έχουμε ένα πλάνο που θα σώσει την Μπαρτσελόνα. Είναι ένα στρατηγικό πλάνο σχεδιασμένο από ειδικούς και με αίσθηση της σημασίας της Μπαρτσελόνα.

Η Μπάρτσα θα γίνει και πάλι αγαπητή, σεβαστή και θαυμαστή σε όλο τον κόσμο", τόνισε ο Λαπόρτα, ο οποίος δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων αναφορικά με το διαζύγιο του Λιονέλ Μέσι και τη μετακόμιση του Pulga για το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα να υπεραμύνεται της επιλογής του να χωρίσουν οι δρόμο της ομάδας με τον Αργεντινό σούπερ σταρ:

"Χρωστάμε τα πάντα στον Μέσι, απολαύσαμε ότι μας πρόσφερε. Πιθανότατα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία. Η ιστορία του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι εξωπραγματική, αλλά οι συνθήκες με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι το σύλλογος είναι πάνω από όλα.

Θα θυμόμαστε για πάντα τον Μέσι, οι πόρτες του κλαμπ θα είναι πάντα ανοικτές για εκείνον και στεναχωριέμαι που δεν κατάφεραν να τον κρατήσω στην ομάδα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ