ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Θα νικήσουμε την Μπάγερν, θα γίνει ένα θαύμα"

Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα
Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει την υπέρβαση στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στη συνέχεια του Champions League.

Την περασμένη Τρίτη (23/11) η Μπαρτσελόνα σπατάλησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Καμπ Νου κόντρα στην Μπενφίκα (0-0) και έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι της ομάδας του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Champions League οι "μπλαουγκράνα" θα αναμετρηθούν με την πρωτοπόρο Μπάγερν, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για την ομάδα του Τσάβι αν και η Μπενφίκα επικρατήσει της Ντιναμό Κιέβου.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μιλώντας στην ισπανική AS τόνισε ότι οι Καταλανοί μπορούν να κάνουν το "θαύμα" στο Μόναχο.

"Το να νικήσουμε την Μπάγερν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί. Θα γίνει ένα θαύμα, είμαι πεπεισμένος ότι θα νικήσουμε. Ο Τσάβι έχει πολύ δυνατό κίνητρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για εμάς, νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η άφιξη του Τσάβι έχει δημιουργήσει αίσθημα σεβασμού από τους αντιπάλους μας. Ξέρουν ότι μπορούμε να το κάνουμε ξανά", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ισπανική εφημερίδα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ